Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
“Doğru Çizgi” Ekibi Mimarlar Odası Denizli’de 17. Döneme Ada...
“Doğru Çizgi” Ekibi Mimarlar O...
13:33Denizli'de Kapız Manastırı alanı 1. derece arkeolojik sit il...
Denizli'de Kapız Manastırı ala...
13:04Denizli'de kaldırıma çıkan araç duvara çarparak durabildi
Denizli'de kaldırıma çıkan ara...
12:52Denizli-İzmir Tren Biletlerine Zam
Denizli-İzmir Tren Biletlerine...
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde takip ettiği kamyonetten inen mermer ustasını tüfekle vurarak öldüren Eyüp Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 07.10.2025 - 10:01
Güncelleme: 07.10.2025 - 10:01
Olay, Merkezefendi ilçesi Yenişafak Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Eyüp Ş., kiraladığı hafif ticari aracın plakasını sökerek, müteahhit Zeki Ö. (39), kardeşi Tahir Ö. (38) ve mermer ustası Kadir Kaya’nın (32) bulunduğu 20 V 8229 plakalı kamyoneti bir süre takip etti. Akça Caddesi’nde aracın önünü kesen Eyüp Ş., tüfekle rastgele ateş açtı. Bu sırada araçtan inerek kaçmaya çalışan Kadir Kaya, sırtından vurularak olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırıda yaralanan iş insanları Zeki Ö. ve Tahir Ö. ise ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Cinayetin ardından yaya olarak kaçan Eyüp Ş., Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucu Karahasanlı Mahallesi’nde bir bahçedeki prefabrik evde suç aletiyle birlikte yakalandı. Emniyette ve adliyede susma hakkını kullanan zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir