Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
16:43Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
Denizli’de, işe yetişmek için karşıdan karşıya geçmeye çalışırken aşırı süratli olduğu iddia edilen motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybeden Sultan Karahan, metrelerce ileriye fırladığı anlar kameralara yansıdı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 12.11.2020 - 03:47
Güncelleme: 12.11.2020 - 03:47
Merkezefendi ilçesi Kayalar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada; sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil firmasında güvenlik görevlisi olarak çalışan Sefa Ç.’nin kullandığı ve aşırı süratli olduğu iddia edilen 20 AEP 952 plakalı motosikletin çarptığı 41 yaşındaki Sultan Karahan hayatını kaybetmişti.
İşe yetişmek için üst geçit yerine karayolunu tercih edince canından olan Sultan Karahan’ın son anları, kazaya karışan motosiklet ile aynı yönde setreden bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hızlıca yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarpması sonucu ayakları yerden kesilen Karahan’ın metrelerce ileriye fırladığı anlar yer aldı.
Görüntüyü kaydeden aracın sürücüsünün, Sultan Karahan’ın çok aceleci davrandığını söylemesi dikkat çekti.
Ağır yaralanan Sefa Ç’nin hayatı tehlikesinin devam ettiği kazayla ilgili soruşturma sürüyor.