Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Mobil PTT, Türkiye'de İlk Denizli'de Açıldı

Denizli bugün iki bakanı ağırlıyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ilk Denizli'de açılan Mobil PTT Açılışını gerçekleştirdi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 19.08.2016 - 06:58 Güncelleme: 19.08.2016 - 06:58
Mobil PTT, Türkiye'de İlk  Denizli'de Açıldı

Bakanlar Arslan ve Zeybekci daha sonra e-ticaret noktasında hayata geçirilen PTT AVM'nin tanıtımını izleyerek, sanal alışveriş ortamında kıyafet denedi.

Bakan Arslan, 3 gün sürecek toplantı kapsamında 81 ilin PTT başmüdürlerinin bir araya gelerek kurumun misyonunu ve vizyonunu ileriye taşıyacak çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

"e-ticaret" ile ilgili dünyanın geldiği nokta ve Türkiye'nin alması gereken konumla ilgili çalışmaların üzerinde duracaklarını aktaran Arslan, "PTT bu konuda çok önemli bir görev üstlenecek. Sayın Bakanımızın ekonomide ülkemizin gelmesi gereken nokta konusunda çok ciddi çalışmaları var. Bu da onlardan bir tanesi. Sayın Bakanımıza bu konudaki hem ufkumuzu açmak adına, Türkiye'yi ileriye taşımak adına ortaya koyduğu görüşmeler, uygulamalar hem de çalışmalarımıza verdiği destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Hükumetimizin çizdiği hedefler çerçevesinde, PTT olarak almamız gerek konumu biliyoruz, daha ileriye taşıyacağız. Uygulamamız Denizli'den halkımıza insanımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.
 




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !