Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de 450 Yetim Çocuk Aynı İftar Sofrasında Buluştu
Denizli’de 450 Yetim Çocuk Ayn...
13:51MEB’den Baklan’a Mesleki Eğitim Çıkarması
MEB’den Baklan’a Mesleki Eğiti...
13:34Çameli’de Ramazan Sofrasında Siyaset Buluştu
Çameli’de Ramazan Sofrasında S...
12:48Buldan’da Kestane Deresi İddialarına Yanıt
Buldan’da Kestane Deresi İddia...
Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Pamukkale yolu üzerinde gelişigüzel yerleştirilen tabela ve afişleri kaldırdı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 02.09.2025 - 12:35
Güncelleme: 02.09.2025 - 12:35
Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir estetiğini korumak ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla Pamukkale yolu üzerinde gelişigüzel yerleştirilen tabela ve afişleri kaldırdı.
Çalışma kapsamında kent kimliğine zarar veren, sürücülerin görüşünü olumsuz etkileyen reklam panoları, izinsiz totemler ve çeşitli yönlendirme tabelaları tek tek sökülerek bölge temizlendi. Zabıta ekipleri, vatandaşların güvenliğini tehdit eden ya da görsel kirliliğe yol açan uygulamalara müsaade edilmeyeceğini, benzer ihlallere karşı düzenli aralıklarla denetimlerin süreceğini bildirdi.
Uygulamanın, kent genelinde yürütülen “düzenli ve güvenli şehir” hedefi doğrultusunda farklı noktalarda da devam edeceği belirtildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir