Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Sağlık Bakanlığı’nın İŞKUR üzerinden başlattığı 3.658 işçi alımı kapsamında Denizli’de 21 temizlik personeli alınacak. Başvurular 9 Mayıs’a kadar İŞKUR üzerinden yapılacak, kura çekimi ise 30 Mayıs’ta noter huzurunda gerçekleştirilecek.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 07.05.2025 - 12:40
Güncelleme: 07.05.2025 - 12:40
Sağlık Bakanlığı, Türkiye genelinde İŞKUR üzerinden toplam 3.658 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Başvuru işlemleri, İŞKUR’un resmi internet adresi olan esube.iskur.gov.tr üzerinden başladı. Adaylar, “İş Arayan” sekmesinden T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yaparak müracaatlarını tamamlayabilecek.
Başvuru yapmak isteyenler ayrıca Alo 170 hattı üzerinden de işlemlerini gerçekleştirebilecek. İşçi alımı için başvurular 9 Mayıs 2025 tarihinde sona erecek.
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kapsamında kura çekimi ise 30 Mayıs 2025 tarihinde noter huzurunda yapılacak. Kura çekimiyle belirlenen isimler, ilgili kadrolarda göreve başlayacak.
Denizli’de ise bu alımlar kapsamında 21 temizlik personeli istihdam edilecek. Başvurular yalnızca İŞKUR üzerinden alınacak, kura çekimi noter gözetiminde gerçekleştirilecek.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir