Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yaz Kur’an kursuna devam eden 35 öğrenci için düzenlenen “Tost-Ayran Etkinliği”nde, 2022’de Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 11.08.2025 - 10:57
Güncelleme: 11.08.2025 - 10:57
Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki Hz. Ali TOKİ Camii’nde yaz Kur’an kursuna devam eden 35 öğrenci için cami cemaati ve hayırseverlerin desteğiyle “Tost-Ayran Etkinliği” düzenlendi. Keyifli geçen etkinlikte öğrenciler hem ikramlarını aldı hem de anlamlı bir vefa örneği sergiledi.
Etkinliğin sonunda, aynı mahallede oturan ve 2022 yılında Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit düşen Piyade Teğmen Bekir Can Kerek için Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Kur’an kursu öğrencilerinin okuduğu sureler ve yapılan dualarla şehit teğmen anıldı.
Hz. Ali TOKİ Camii İmam Hatibi Mehmet Tekin, yaz kursuna katılan çocukların büyük bölümünün Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendiğini belirterek, “Bu başarılarını ödüllendirmek istedik. Hayırseverlerimizin ve cami cemaatimizin katkılarıyla 35 öğrencimiz için etkinlik düzenledik. Etkinliğimizde şehidimiz Bekir Can Kerek ve diğer tüm şehitlerimizi dualarla andık” dedi.
Etkinliğe şehit teğmenin babası Salim Kerek de katıldı. Katılımcılar, şehitler için edilen dualara hep birlikte “amin” dedi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir