Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

SMA hastası Sare Uluçay sağlığına kavuşması için gereken para toplandı

Denizlili SMA hastası Sare’nin, hastalığının tedavisi için gerekli olan para toplandı. Antalya’da yaşayan Uluçay ailesinin 4 yaşındaki kızları tedavisinin tamamlanması için Dubai’ye gidecek. Denizli’de daha önce Yağız Alp ve Egehan bebekler düzenlenen yardım kampanyasıyla sağlığına kavuşmuştu.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 22.04.2022 - 05:38 Güncelleme: 22.04.2022 - 05:38
SMA hastası Sare Uluçay sağlığına kavuşması için gereken para toplandı

Aslen Denizlili olan Antalya’da yaşayan Süleyman ve Tülay Uluçay çiftinin 4 yaşındaki kızları Sare Uluçay’a 5 aylıkken SMA Tip 1 tanısı konuldu. Hastalığın kesin tedavisi için yurt dışında gen tedavisi görmek zorunda olan Sare için Egehan ve Yağız Alp bebeğin ardından yardım kampanyası başlatıldı. Denizli’de başlayan ve bir anda büyüyen yardım kampanyası 1 yıl sonra sonuç verdi.

AİLEDEN TEŞEKKÜR MESAJI

Uluçay’ın tedavisi için başlatılan yardım kampanyası neticesinde tedavi için gerekli rakama ulaşıldı. Minik Sare yakın bir zamanda tedavisi için Dubai’ye gidecek. Kızlarının tedavisi için yardımda bulunan, şifa dileklerini ileten herkese teşekkür eden minik Sare’nin annesi Tülay ve babası Süleyman Uluçay “Kızımızın tedavi sürecinde bizler gibi herkes derin üzüntü duyuyordu. Şimdi artık bu üzüntülerimizin yerine inşallah en kısa zamanda sevinçli günler göreceğiz. Sare gibi bu zor hastalığı çeken minik yavrularımıza şifalar diliyoruz.  Kızımız Sare’nin bu zorlu sürecinde bizleri maddi manevi yardımda bulunan tüm hayırseverlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Herkese sağlık dolu günler diliyoruz” dedi.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !