Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Tarihi çarşıda esnaf kepenk kapattıktan sonra yangın çıktı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Saraylar Mahallesi’nde bulunan tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda yangın paniği yaşandı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 15.07.2025 - 09:36 Güncelleme: 15.07.2025 - 09:36
Tarihi çarşıda esnaf kepenk kapattıktan sonra yangın çıktı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Saraylar Mahallesi’nde bulunan tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda yangın paniği yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Demirciler Çarşısı olarak bilinen bölgede 3 katlı bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay, esnafın iş yerlerini kapattığı saatlerde meydana geldi.

Çevredeki vatandaşların dumanları fark etmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Yangının çıktığı binada yer alan bazı işletmelerin kepenkleri itfaiye ekipleri tarafından kesilerek içeriye girildi ve yangının yayılma riski önlendi. Öte yandan, geçtiğimiz ay da aynı bölgede bir yangın çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !