Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli Teleferik İçin “En Uygun Fiyat” Vurgusu: Kıyas Tablo...
Denizli Teleferik İçin “En Uyg...
17:50Pamukkale’de Gündüz Bakımevi Hızla Yükseliyor
Pamukkale’de Gündüz Bakımevi H...
15:57Büyükşehir’den 65 yaş üstüne dijital eğitim desteği
Büyükşehir’den 65 yaş üstüne d...
15:56Bağbaşı Gençlik Merkezi’ndeki İş Yerleri İçin İhale 28 Ocak’...
Bağbaşı Gençlik Merkezi’ndeki...
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas ilçesinin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Yaka Mahallesi Atatürk Caddesi ile Bağlar Yolu’nda başlattığı kapsamlı yenileme çalışmalarını tamamladı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 13.08.2025 - 12:59
Güncelleme: 13.08.2025 - 12:59
DENİZLİ – Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas ilçesinin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Yaka Mahallesi Atatürk Caddesi ile Bağlar Yolu’nda başlattığı kapsamlı yenileme çalışmalarını tamamladı. 1.300 metre uzunluğa ve 13 metre genişliğe sahip cadde, çift yönlü olarak modern standartlarda yeniden düzenlenirken, bölgeye yeni nesil aydınlatma sistemleri kazandırıldı.
Büyükşehir DESKİ tarafından yapılan altyapı çalışmaları kapsamında, mahalle sakinlerinin sağlığı için kritik öneme sahip 600 metrelik eski ve asbestli içme suyu hattı tamamen yenilenerek daha sağlıklı ve güvenli içme suyu sağlandı. Ayrıca, yağmur suyu tahliyesini güçlendirmek amacıyla 800 metre uzunluğunda yeni yağmur suyu hattı döşendi. Kaldırımlar yenilendi, yol kenarları estetik dokunuşlarla güzelleştirildi.
_google_ers_1755079129.jpeg)
Tamamlanan projeyi yerinde inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık ve CHP Tavas İlçe Başkanı Hasan Keçeci ile birlikte yaptığı açıklamada, “Tavas’ta hayata geçirdiğimiz bu proje ile sadece bir yolu yenilemedik, altyapısından aydınlatmasına kadar her detayıyla modern bir ulaşım aksı oluşturduk. Hemşehrilerimizin sağlığı, güvenliği ve konforu bizim için her şeyden önemli” ifadelerini kullandı.
_google_ers_1755079145.jpeg)
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir