Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trajik kazada yaşamını yitiren Denizlili ambulans şoförü Mustafa Erke için Aydın İl Sağlık Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Mesai arkadaşları ve yakınları Erke’yi gözyaşları içinde uğurladı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 05.06.2025 - 12:35
Güncelleme: 05.06.2025 - 12:35
İl Ambulans Servisi Başhekimliği Nazilli 5 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda görev yapan Mustafa Erke, önceki gün trenin altında kalarak hayatını kaybetti. Çalışkanlığı ve güler yüzlülüğüyle tanınan Erke için düzenlenen törene İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, çalışma arkadaşları ve ailesi katıldı. Okunan dualar ve alınan helalliklerin ardından Erke’nin cenazesi, defnedilmek üzere Denizli’ye gönderildi.
BU AY DÜĞÜN YAPACAKTI
Hayatını kaybeden Mustafa Erke’nin, bu ay içinde düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Kendisi gibi sağlık çalışanı olan nişanlısı ve arkadaşları, olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.
İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, törende yaptığı konuşmada, “Mesai arkadaşımız Mustafa Erke’yi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.






BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir