Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisan’a Kadar Ceza Yok
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisa...
17:52Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Macit Görevinden Ayrı...
Tavas Belediye Başkan Yardımcı...
17:38Dijital Belgelerde Devrim: pdf to word Çözümleriyle Metinler...
Dijital Belgelerde Devrim: pdf...
17:37PPF Nedir Sorusu Araç Koruma Teknolojisine Olan İlgiyi Artır...
PPF Nedir Sorusu Araç Koruma T...
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Denizli Bölge Müdürlüğüne Ali İhsan Yücedağ yerine Özer Coşkun atandı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 28.06.2020 - 19:13
Güncelleme: 28.06.2020 - 19:13
Cumhurbaşkanı kararnamesine göre, Türkiye İstatistik Kurumu'nda (TÜİK) Denizli, Bursa, Antalya, Edirne, İstanbul, Kastamonu, Konya, Manisa, Siirt ve Trabzon olmak üzere 10 bölge müdürü görevden alınmıştı. Denizli TÜİK'ten yapılan duyuruya göre, Ali İhsan Yücedağ’dan boşalan koltuğa TÜİK Van Bölge Müdürü Özer Coşkun atandı.
ÖZER COŞKUN KİMDİR?
Türkiye İstatistik Kurumu’nun Aydın ve Muğla’yı da kapsayan Denizli Bölge Müdürlüğü’ne Özer Coşkun atanmıştı. Coşkun Denizli’deki görevine başladı.
Özer Coşkun 1977 yılında Aydın Çine ilçesi kırsal Soğukoluk Mahallesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini bu Aydın’da tamamlayan Coşkun, 1999 yılında Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.
2002-2003 yılları arasında gıda sektöründe faaliyet gösteren çeşitli şirketlerde Gıda Mühendisi olarak çalıştı. 2003-2006 yılları arasında Adalet Bakanlığına bağlı Dalaman Tarım Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda ‘İdare memuru’ olarak görev yaptı. 2006 yılında Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü’nde ‘TÜİK Uzman Yardımcısı’ olarak göreve başladı. 2010 yılında ‘TÜİK Uzmanı’ olarak terfi aldı. 2017 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisansını tamamladı. Halen Selçuk Üniversitesinde İktisat Doktora programına devam etmektedir.
2013-2020 yılları arasında TÜİK Van Bölge Müdürü olarak görev yapan Özer Coşkun, 29 Haziran 2020 tarihinde TÜİK Denizli Bölge Müdürü olarak görev yapmaya başlarken, evli ve 3 çocuk babası.