Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’de faaliyet gösteren Tüm Emeklilerin Sendikası Denizli Şubesi, olağan genel kurulunu yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. TMMOB Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurulda yeni yönetim belirlendi, birlik ve mücadele çağrıları yapıldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 28.04.2025 - 05:16
Güncelleme: 28.04.2025 - 05:16
Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Mesdan Yıldırım, emeklilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekerek umut ve birleşik mücadele çağrısında bulundu. Yıldırım, “Ellerimiz nasırlı, ayaklarımız çamurlu ama direncimiz yüksek. Ülkemizin dört bir yanında üreten, emek veren emekliler olarak birlikte mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.
ÜLKENİN SORUNLARINA DİKKAT ÇEKTİ
Konuşmasında, ekonomik krizden iklim değişikliğine, gençlerin adalet arayışından tarımın karşılaştığı zorluklara kadar pek çok başlığa değinen Mesdan Yıldırım, “İktidar halkın gerçek gündeminden kopmuş durumda. Bizler dayanışmayı büyüterek, insanca bir yaşamı hep birlikte kuracağız” ifadelerini kullandı.
YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ
Gerçekleştirilen seçimler sonucunda Tüm Emeklilerin Sendikası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Hüseyin Altındağ, Suna Yüksel, Mesdan Yıldırım, Bayram Kaplan, Kadri Kabasakal, Nurdane Berber ve Nuray Tatlıcı. Yeni yönetim, ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirecek.
_google_ers_1745828134.jpeg)
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir