Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Uşak’ta ulaşım krizine geçici çözüm bulundu. Şehir içi otobüs sahiplerinin eyleminin ardından, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüsleri Uşak’ta seferlere başladı. Kartlı sistem devreye girene kadar otobüslerin hizmet vermeye devam edeceği öğrenildi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 19.02.2025 - 02:40
Güncelleme: 19.02.2025 - 02:40
Uşak’ta şehir içi otobüs sahiplerinin gerçekleştirdiği eylemin ardından, kent ulaşımında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Üniversite ve Dikilitaş güzergahlarında, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüslerinin hizmet vermeye başlaması vatandaşların şaşkınlıkla karşıladığı bir durum oldu.
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın Denizli Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı geçici anlaşma kapsamında, Denizli’den gelen halk otobüsleri Uşak’ta seferlerine başladı. Yetkililer, kentte kartlı sisteme geçiş tamamlanana kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerin ulaşımı sağlamaya devam edeceğini belirtti.
kaynak: Uşak Olay
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir