Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Zabıta, Hatalı Park ve Minibüslerde Kural İhlallerine Geçit Vermedi

Denizli’de Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kent merkezinde hatalı parklanmadan minibüslerde klima ve güvenlik kontrolüne kadar geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 15.08.2025 - 16:29 Güncelleme: 15.08.2025 - 16:29
Zabıta, Hatalı Park ve Minibüslerde Kural İhlallerine Geçit Vermedi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, şehir içi trafik akışını düzenlemek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla Bayramyeri başta olmak üzere kent merkezinde denetimlere çıktı. Hatalı park yapan araçlar tek tek tespit edilerek sürücülere uyarılarda bulunuldu, kural ihlali yapanlara ise cezai işlem uygulandı. Vatandaşlar, düzenli parklamanın şehir içi ulaşımda rahatlık sağladığını ifade etti.

MİNİBÜSLERDE KLİMA VE GÜVENLİK KONTROLÜ
Denetimler, toplu taşıma araçlarını da kapsadı. Şehir içi minibüslerde temizlik durumu, güzergâh uygunluğu, ayakta yolcu alımı, klima kullanımı ve güvenlik önlemleri titizlikle incelendi. Özellikle artan sıcak havalarda yolcuların konforu için klima sistemlerinin çalışır durumda olması gerektiği hatırlatıldı.

DENETİMLER KESİNTİSİZ SÜRECEK
Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, hem trafik düzenini sağlamak hem de toplu taşıma hizmetlerinin kalitesini yükseltmek için denetimlerin aralıksız devam edeceğini açıkladı.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !