Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisan’a Kadar Ceza Yok
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisa...
17:52Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Macit Görevinden Ayrı...
Tavas Belediye Başkan Yardımcı...
17:38Dijital Belgelerde Devrim: pdf to word Çözümleriyle Metinler...
Dijital Belgelerde Devrim: pdf...
17:37PPF Nedir Sorusu Araç Koruma Teknolojisine Olan İlgiyi Artır...
PPF Nedir Sorusu Araç Koruma T...
Zafer Partisi Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan, 2024 yılına sayılı saatler kala paylaştığı mesajında, "Yeni yılın milletimiz için huzur, güven ve refah dolu, Atatürk’ün izinde engelleri aşacağımız, Türklük bilincinin artarak devam edeceği bir yıl olmasını diliyorum" dedi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 30.12.2023 - 21:02
Güncelleme: 30.12.2023 - 21:02
DENİZLİ HABER - Türk siyasi arenasının son dönemdeki en dikkat çeken partisi olmayı başaran Zafer Partisi'nin Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan, 2023 yılının noktalanmasına, yeni yılın ise başlamasına sayılı saatler kala anlamlı bir mesaj yayınladı.

2023 yılında Türkiye'de yaşananlara da yer verdiği açıklamasında Türk Milleti için güzel temennilerde de bulunan Başkan Dalyan, "Büyük Türk Milleti yaşanan felaketlerle, zorluklarla ve sorunlarla dolu bir yılın sonuna geldik. Cesaretini ve gücünü damarlarındaki asil kandan alan bu millet geçmişte sorunları atlatmasını bildi yarın da her sıkıntıyı atlatmasını bilir" dedi.

Mesajında 'Atatürk ve Türklük' vurgusu yapan Başkan Dalyan, 2024 yılının milletimiz için huzur, güven ve refah dolu, Atatürk’ün izinde engelleri aşacağımız, Türklük bilincinin artarak devam edeceği bir yıl olmasını diliyorum. Demokraside, ekonomide, hukukta, eğitimde, aklımıza gelen her alanda kalkınmış yükselen bir Türkiye Cumhuriyeti görme dileğiyle. Tüm milletimizin yeni yılını tüm yüreğimle kutluyorum" diyerek sözlerini noktaladı.