Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri 1 milyon 300 bin TL olan kaçak sigara ve tütün malzemeleri ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen baskında, büyük miktarda kaçak malzeme ve üretim ekipmanına el konuldu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 07.12.2024 - 07:07
Güncelleme: 07.12.2024 - 07:07
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışmasıyla sigara kaçakçılığına yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Kuşadası’nda tütün ve sigara satışı yapan N.C., K.C. ve C.B. isimli şüphelilere ait adreslere yapılan baskında şu malzemeler ele geçirildi:
1 MİLYON 300 BİN TL’LİK MALZEME
Yapılan aramalar sonucunda ele geçirilen kaçak ürünlerin piyasa değerinin 1 milyon 300 bin TL olduğu belirtildi. Operasyonda ele geçirilen malzemelerle birlikte sigara kaçakçılığında kullanılan çeşitli ekipmanlara da el konuldu.
3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Operasyonda, N.C., K.C. ve C.B. isimli 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında başlatılan adli ve idari süreç titizlikle devam ediyor. Jandarma ekiplerinin sigara kaçakçılığına yönelik mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.
JANDARMA EKİPLERİNDEN KOORDİNELİ ÇALIŞMA
Operasyonun başarıyla sonuçlanması, jandarma ekiplerinin sigara kaçakçılığına karşı yürüttüğü etkin mücadeleyi bir kez daha gözler önüne serdi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir