Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Manisa Kula’da ticari araç kamyona çarptı 4 kişi yaralı

Manisa’y bağlı Kula ilçesinde Dinar Mintaş yönetimindeki ticari araç önünde seyir halindeki kamyona çarptı. Kazada otomobil hurdaya dönerken sürücü ile Vahit Mintaş , Şerif Mintaş ve Ertan Minkara ise yaralandı. Dinar Mintaş ve Şerif Mintaş’ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 09.06.2020 - 05:54 Güncelleme: 09.06.2020 - 05:54
Manisa Kula’da ticari araç kamyona çarptı 4 kişi yaralı

Kaza, saat 06.45 sıralarında İzmir-Ankara D300/E96 karayolu Kovukdere mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uşak istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan Dinar Mintaş (22) idaresindeki 55 AUT 26 plakalı hafif ticari araç, aynı yönde seyir halinde olan Gümrah Engin (51) idaresindeki 06 PPA 35 plakalı kamyona arkadan çarptı.

 Şerif Mintaş

Kazanın şiddetiyle aracın hava yastıkları patlayıp, kapıları ve direksiyon kutusu tamamen koparken, araç sürücüsü Dinar Mintaş şoför mahallinde sıkıştı, araçta yolcu olarak bulunan Vahit Mintaş (30), Şerif Mintaş (10) ve Ertan Minkara (43) ise yaralandı. Kazayı görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesinin üzerine olay yerine 112 acil sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı Kula İtfaiye Amirliği ekipleri, şoför Dinar Mintaş’ı sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışırken, 112 acil sağlık ekipleri de diğer yaralılara müdahale etti. Kısa sürede sıkıştığı yerden çıkarılan şoför Mintaş, sağlık ekiplerine teslim edildi.

 Şerif Mintaş’

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan şoför Dinar Mintaş (22) ve Şerif Mintaş (10) Salihli Devlet Hastanesine kaldırılırken, Ertan Minkara (43) ve Vahit Mintaş (30) Salihli’deki özel hastanelere kaldırıldı. Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ağır yaralılar Dinar Mintaş ve Şerif Mintaş’ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.
Öte yandan kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunun İzmir istikametinden trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !