Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Meclisi’nde “E.K.” Gerginliği
Merkezefendi Meclisi’nde “E.K....
16:43Çameli’de meclis gündemi yoğun: kadastro, imar, projeler gör...
Çameli’de meclis gündemi yoğun...
15:24PAÜ Çocuk Üniversitesi’nde kırmızı-beyaz “Bayrak Sevgisi” de...
PAÜ Çocuk Üniversitesi’nde kır...
15:16Denizli’ye dev teşvik: 4 alana 301 milyon TL’ye kadar destek
Denizli’ye dev teşvik: 4 alana...
Buldan’da hayırsever Hacı Perihan Vural’ın yaptırdığı Hacı Perihan Vural Ortaokulu törenle açıldı. Protokol ve öğrenciler katıldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 02.02.2026 - 12:01
Güncelleme: 02.02.2026 - 12:01
Buldan’da hayırsever Hacı Perihan Vural tarafından yaptırılan Hacı Perihan Vural Ortaokulu, düzenlenen törenle eğitim hayatına kazandırıldı. Açılış programında eğitim vurgusu öne çıkarken, okulun Buldan’daki eğitim altyapısına yeni bir katkı sunacağı belirtildi.
AÇILIŞA GENİŞ KATILIM SAĞLANDI
Buldan Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılan okulun açılış törenine Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, Buldan Kaymakamı Turan Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Doktor Emre Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Vural, okul müdürü Osman Kılıçaslan ile birlikte protokol üyeleri, öğrenciler, öğretmenler, veliler, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

VALİ KÖŞGER’DEN EĞİTİM VURGUSU, PLAKET TAKDİMİ
Açılışta konuşan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, eğitimin önemine dikkat çekerek hayırsever Hacı Perihan Vural’a teşekkür etti. Program kapsamında Köşger, hayırsever Vural’a plaket takdim etti.
HACI PERİHAN VURAL: "OKULUMUZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN"
Törende konuşan Hacı Perihan Vural, öğrencilerle buluşmanın mutluluğunu dile getirerek şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizin geleceğini siz kıymetli çocuklar belirleyeceksiniz. Bu okullarda çok iyi eğitimler alarak geleceğe atılacaksınız. Hepinize sağlıklı, başarı dolu günler temenni ediyorum. Okulumuz hayırlı uğurlu olsun"
VURAL AİLESİNİN EĞİTİME KATKISI SÜRÜYOR
Okulun açılışıyla birlikte Vural ailesinin eğitime desteğinin yeni bir halka daha kazandığı belirtildi. Ailenin daha önce merhum iş insanı Özer Vural tarafından yaptırılan Buldan Gülalan İlkokul ve Ortaokulu ile de Buldan’da eğitim yatırımlarına katkı sunduğu kaydedildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir