Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Radar toleransı kalktı mı? İşte yeni hız cezası tablosu
Radar toleransı kalktı mı? İşt...
13:29Gerzele’de Asfalt Çalışması Başladı; Yol Yenileniyor!
Gerzele’de Asfalt Çalışması Ba...
13:21Merkezefendi’de 8 Mart İçin Etkinlikler Başlıyor
Merkezefendi’de 8 Mart İçin Et...
13:18Merkezefendi’de Temel Robotik Kodlama Kursu Başlıyor
Merkezefendi’de Temel Robotik...
1 Haziran Cumartesi günü BASİAD tarafından düzenlenen ve 'Dönüşüm' temasının ele alındığı dördüncü TEDx Denizli organizasyonu, Murat Can Canbay'ın moderatörlüğünde yüksek katılımla gerçekleşti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 09.06.2024 - 20:21
Güncelleme: 09.06.2024 - 20:21
Etkinlikte Nevşah Fidan Karamehmet, Tuğrul Ağırbaş, Aret Vartanyan, Hulusi Derici, Mustafa Seven, Murat Şeker ve Ebru Cündübeyoğlu gibi tanınmış ve ilham verici konuşmacılar yer aldı. Konuşmacılar, izleyicilere kendi hayatlarından ve tecrübelerinden ilham verici hikayeler sundu.
TEDx Denizli'nin ana sponsoru Anademir İnşaat oldu. Denizli'deki birçok önemli organizasyona da sponsor olan Anademir İnşaat'a teşekkür eden BASİAD Başkanı Doğan Değirmenci, Anademir İnşaat gibi şehrin ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayan şirketlerin sayısının artmasını dilediklerini belirtti.

Anademir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan, şirket olarak Denizli iş dünyasına katkı sağlamayı hedeflediklerini ve bu amaçla TEDx gibi etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Ahmet Turan, Anademir İnşaat'ın Ege Bölgesi'nin farklı şehirlerinde önemli projelere imza attığını ve Denizli iş dünyasına katkı sağlayacak projelere destek olmayı sürdüreceklerini söyledi.
TEDx Denizli, ilham verici konuşmacıları ve katılımcıların yoğun ilgisiyle dikkat çekti. Etkinlik, Denizli'de dönüşüm ve yenilikçi fikirlerin paylaşılması için önemli bir platform oluşturdu.