Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, 7 gündür kendisinden haber alınamayan ve yalnız yaşayan 78 yaşındaki Ali Özdemir, evinde ölü bulundu. Olay, Kuşpınar Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi ve çevrede büyük üzüntü yarattı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 16.01.2025 - 07:37
Güncelleme: 16.01.2025 - 07:37
Edinilen bilgilere göre, 4 katlı bir apartmanın 3’üncü katında yalnız yaşayan Ali Özdemir’den uzun süredir haber alamayan oğlu ve komşuları, yaşlı adamın kapısını çaldı. Kapının açılmaması ve içeriden kötü kokular gelmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kapının açılmasıyla sağlık ekipleri, Özdemir’in cansız bedeniyle karşılaştı.
Ekipler tarafından yapılan incelemede, Ali Özdemir’in günler önce hayatını kaybettiği belirlendi. Yaşlı adamın ölüm nedeni, yapılacak otopsiyle netlik kazanacak. Özdemir’in cansız bedeni, otopsi için Denizli Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Polis ekipleri, yaşanan üzücü olayla ilgili soruşturma başlattı. Ali Özdemir’in komşuları ve çevresi, yaşlı adamın sessiz biri olduğunu ve yalnız yaşadığını belirtti.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir