Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

7 gündür haber alınamıyordu ölüsü bulundu

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, 7 gündür kendisinden haber alınamayan ve yalnız yaşayan 78 yaşındaki Ali Özdemir, evinde ölü bulundu. Olay, Kuşpınar Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi ve çevrede büyük üzüntü yarattı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 16.01.2025 - 07:37 Güncelleme: 16.01.2025 - 07:37
7 gündür haber alınamıyordu ölüsü bulundu

Edinilen bilgilere göre, 4 katlı bir apartmanın 3’üncü katında yalnız yaşayan Ali Özdemir’den uzun süredir haber alamayan oğlu ve komşuları, yaşlı adamın kapısını çaldı. Kapının açılmaması ve içeriden kötü kokular gelmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kapının açılmasıyla sağlık ekipleri, Özdemir’in cansız bedeniyle karşılaştı.

GÜNLER ÖNCE HAYATINI KAYBETMİŞ

Ekipler tarafından yapılan incelemede, Ali Özdemir’in günler önce hayatını kaybettiği belirlendi. Yaşlı adamın ölüm nedeni, yapılacak otopsiyle netlik kazanacak. Özdemir’in cansız bedeni, otopsi için Denizli Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

7 gündür haber alınamıyordu ölüsü bulundu

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri, yaşanan üzücü olayla ilgili soruşturma başlattı. Ali Özdemir’in komşuları ve çevresi, yaşlı adamın sessiz biri olduğunu ve yalnız yaşadığını belirtti.

 

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !