Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Ramazan Ayı boyunca farklı ailelerle bir araya gelmeye devam ediyor. Son ziyaretini Gümüşdere Mahallesi’nde gerçekleştiren Tatık, Canatan ailesinin evine konuk oldu ve iftarını burada açtı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 20.03.2025 - 05:15
Güncelleme: 20.03.2025 - 05:15
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Ramazan ayında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Tatık, bu kez Gümüşdere Mahallesi’nde yaşayan Canatan ailesinin iftar sofrasına misafir oldu. Yer sofrasında açılan iftarın ardından, çay eşliğinde sıcak bir sohbet gerçekleştirildi.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında farklı ailelere misafir olan Başkan Kadir Tatık, son ziyaretini Gümüşdere Mahallesi’nde yaptı. Canatan ailesinin iftar davetine katılan Başkan Tatık, aileyle birlikte oruç açarak iftar sevincini paylaştı.
_google_ers_1742458503.jpg)
İftar sonrası açıklama yapan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Canatan ailesinin misafirperverliğine teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
"Gümüşdere Mahallemizin eski muhtarı Mehmet Canatan ve kıymetli ailesinin iftar sofrasına misafir olduk. Gösterdikleri misafirperverlik için kendilerine gönülden teşekkür ederiz. Rabbim sofralarına bereket, yuvalarına huzur versin."

Tavas Belediyesi, Ramazan ayı boyunca dayanışma ruhunu pekiştiren ziyaretler ve sosyal projelerle vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir