Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Kalite ve Estetiği Buluşturan Mimarlık ve Restorasyon Çözüml...
Kalite ve Estetiği Buluşturan...
23:36Güvenli Taşınmanın Temeli ve Şehir İçi Nakliyat Planlaması
Güvenli Taşınmanın Temeli ve Ş...
23:35Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliği: Cihazınızı İlk Günkü Perfor...
Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliğ...
18:23Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
Denizli’de kadınların evlerinde yaptığı ürünleri satıp ev ekonomisine katkı sunmak için kurulan El Emeği Pazarları yeni dönemde ilçelere de gitmeye hazırlanıyor
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 04.10.2016 - 20:07
Güncelleme: 04.10.2016 - 20:07
Aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen ev hanımlarının ürettiği el ürünlerini satması için Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında hizmet veren El Emeği Pazarı büyümeyi hedefliyor. Bu kapsamda Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ile bir araya gelen El Emeği Pazarı üyeleri daha geniş kitlelere hitap edebilmek için neler yapılabileceğini ele aldı. Kent Konseyi binasında düzenlenen toplantıya, Değirmenci’nin yanı sıra El Emeği Pazarı Başkanı Meral Akbal Zeren ve El Emeği Pazarı üyeleri katıldı. Denizli'nin büyükşehir olması ile birlikte El Emeği Pazarının da bu formata uygun olarak hizmet etmesi gerektiğini ifade eden Başkan Değirmenci, "Büyükşehir ile birlikte 19 ilçe ve 622 mahallemizde hizmet etmeye başladık. El Emeği Pazarımızı da artık büyükşehir formatında düşünmemiz gerekiyor. Sadece şehir merkezinde, Pamukkale ve Merkezefendi ilçemize hitap eden bir El Emeği Pazarı olmamalı” dedi.
İLÇELERDE DE EL EMEĞİ PAZARI KURULABİLİR
Tüm ilçelerde Kent Konseyi kurulmasını istediklerini ve bu konuda büyük bir mesafe aldıklarını anlatan Değirmenci, “El Emeği Pazarımızın da kendisine böyle bir yol haritası çizmesini istiyorum. Ziyaret ettiğimiz ilçelerimizde biz El Emeği Pazarımızı anlatıyoruz. İlçelerimizdeki hanım kardeşlerimizin de bu konuda talepleri var” diye konuştu. Değirmenci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Belki ilçelerimizdeki hanım kardeşlerimizi buraya davet etmek ve ilerleyen süreçte ilçe ziyaretleri yaparak oralarda da El Emeği Pazarını kurmak lazım. El Emeği Pazarının sayısını artırmak, açılım ve tanıtım yapmak gerekiyor. Böylece bu mesafeyi kısaltabiliriz" dedi. El Emeği Pazarının daha iyi bir konuma gelmesini istediklerini kaydeden El Emeği Pazarı Başkanı Meral Akbal Zeren ise, Büyükşehir Belediyesinin desteği ile daha başarılı çalışmalar yapılacağına inandıklarını söyledi.