Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de Kent Market Açıldı: Halk İçin Uygun Fiyatlı Alışveriş Dönemi Başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların temel gıda ürünlerine daha uygun fiyatlarla ulaşabilmesi amacıyla hayata geçirdiği Kent Market, görkemli bir törenle açıldı. Açılışa, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve birçok önemli isim katıldı. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, törende Denizlililere peş peşe müjdeler vererek halk odaklı projelerin devam edeceğini belirtti.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 24.02.2025 - 12:07 Güncelleme: 24.02.2025 - 12:07
Denizli’de Kent Market Açıldı: Halk İçin Uygun Fiyatlı Alışveriş Dönemi Başladı

15 Mayıs Kent Lokantası yanında gerçekleşen açılışa; CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve eşi Nilgün Çavuşoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve eşi Nurcan Zeyrek, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Marım, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Bozbaş, DESKİ Genel Müdürü Egemen Emre Beşli, BELTAŞ Genel Müdürü İbrahim Doğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törende konuşan Başkan Çavuşoğlu, Denizli’yi dayanışma içinde yaşayan bir şehir haline getirmek için çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı. Kent Lokantası ve Emekli Evim projelerinin gördüğü büyük ilgiyi hatırlatan Çavuşoğlu, yeni sosyal projelerle Denizli halkının yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Denizli-Kent-Market-Açılışı-Halk-Sosyal-Belediyecilik

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN PEŞ PEŞE MÜJDELER

Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri hizmetlerden bahseden Başkan Çavuşoğlu, kaldırım işgallerinin sona erdirildiğini, belediyeye ait beş otoparkta bir saatlik ücretsiz park uygulamasının başlatıldığını, ramazan ayında 20 bin aileye 750 TL yardım yapılacağını ve toplu ulaşımda gece seferlerinin başlayacağını duyurdu.

Başkan Çavuşoğlu, “Denizli’nin kaldırımları, Denizli’nin yayalarına, annelerine, çocuklarına aittir” diyerek kaldırımların vatandaşların rahat kullanımı için düzenlendiğini belirtti. Toplu ulaşımda gece 01.30’da bile belediye otobüslerinin çalışacağını söyleyen Çavuşoğlu, “Pazartesiden itibaren üç ayrı hatta 24 saat boyunca ulaşım hizmeti verilecek” dedi.

Denizli-Kent-Market-Açılışı-Halk-Sosyal-Belediyecilik

DENİZLİ’YE 30 KENT BÜFE, 10 KENT MARKET DAHA GELİYOR

Kent Market’in Aktepe TOKİ, Meska Evleri ve İstiklal Mahallesi gibi farklı bölgelerde de açılacağını belirten Çavuşoğlu, Denizli halkının Kent Büfeler aracılığıyla da uygun fiyatlı ve güvenilir alışveriş yapabileceğini söyledi.

“2029 yılına kadar Denizli genelinde 30 Kent Büfe ve 10 Kent Market açmayı hedefliyoruz” diyen Çavuşoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan iş birliği sayesinde mandıra ürünlerinin Manisa’dan temin edileceğini, ekmeklerin ise Merkezefendi Belediyesi’nin Halk Fırını’ndan sağlanacağını duyurdu.

Denizli-Kent-Market-Açılışı-Halk-Sosyal-Belediyecilik

"HALKI ZENGİNLEŞTİRECEĞİZ"

Başkan Çavuşoğlu, Denizli’de sosyal belediyeciliği güçlendirmeye devam edeceklerini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Bu şehirde dayanışmayla sosyal belediyeciliği her geçen gün büyüteceğiz. Yandaşlarını zengin edenlere inat, halkımızı zenginleştireceğiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kaynaklarını bir avuç insanın çıkarına değil, tüm Denizli halkının refahı için kullanacağız.”

MANİSA BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK’TEN DESTEK MESAJI

Açılışa katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Denizli ve Manisa’nın kardeş şehirler olarak ortak projeler geliştirmeye devam edeceğini söyledi. “Kent Market projesi, Denizli ve Manisa arasında sosyal dayanışmanın ilk adımıdır. Başkan Çavuşoğlu’nun vizyonu ve çalışmaları takdir edilecek nitelikte” dedi.

DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ARPACI: "BU ŞEHRE YENİLİKLER GETİRMEYE DOYMUYORSUNUZ"

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Başkan Çavuşoğlu’nun sosyal belediyecilik anlayışıyla kentte büyük bir değişim yarattığını belirterek “Denizli’ye yenilikler getirmeye doymuyorsunuz. Sadece Denizli’de değil, Türkiye genelinde de takdir ediliyorsunuz” dedi.

KENT MARKET HALKIN EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK

Açılışın ardından Kent Market’i gezme fırsatı bulan vatandaşlar, uygun fiyatlı ürünleri inceleyerek alışveriş yaptı. Market raflarında; bakliyat, süt, ekmek, yağ, şeker gibi temel gıda ürünleri ile kadın kooperatiflerinin ürettiği el emeği ürünler yer aldı.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !