Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi, kentin tüm ilçelerinde üreticilerle buluşarak hayvancılık, bitkisel üretim, sulama, ekipman destekleri ve kırsal kalkınma projeleri hakkında bilgilendirme yapıyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 13.10.2025 - 12:32
Güncelleme: 13.10.2025 - 12:32
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi, kentin tüm ilçelerinde üreticilerle buluşarak hayvancılık, bitkisel üretim, sulama, ekipman destekleri ve kırsal kalkınma projeleri hakkında bilgilendirme yapıyor. Ekipler, ziyaretlerde belediyenin hibe ve destek programlarını aktarırken çiftçilerin karşılaştığı sorunları, ihtiyaç ve beklentileri de yerinde not alıyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, üreticinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Denizli’nin bereketli topraklarında üretim yapan çiftçilerimiz bizim için çok kıymetli. Üretimin devamlılığını sağlamak ve emeğin karşılığını büyütmek için sahadayız. Amacımız kırsalda refahı artırmak, üreticimizin yüzünü güldürmek” dedi.
Denizli genelinde sürecek tarla ve işletme ziyaretlerinde, başvurusu açık destek kalemleri, teknik danışmanlık ve proje fırsatları hakkında yönlendirme yapılacağı bildirildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir