Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de domuzlar bu kez de Çamlık’ta!

Denizli’de geçtiğimiz hafta gece saatlerinde Teleferik bölgesi olarak bilinen Kervansaray Mahallesi olarak bilinen bölgede görüntülenen iri domuzlar, bu kez de şehrin en işlek bölgelerinden olan Çamlık’ta böyle görüntülendi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 25.09.2023 - 05:30 Güncelleme: 25.09.2023 - 05:30
Denizli’de domuzlar bu kez de Çamlık’ta!

Denizli’de yıllardır aç kalıp yiyecek arayan domuzların en çok görüldüğü bölge olarak Gerzele Mahallesi olarak biliniyordu. Bu anlamda bir bölgeye hatta ‘Domuz Çukuru’ adı dahi verilirken, vahşiliği ile bilinen bu hayvanlar şehrin farklı noktalarında da görüntülenmeye başladı.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA ADERESLERİ KERVANSARAY’DI

Genel olarak gece saatlerinde hareketlenen domuzların geçen haftaki adresi Kervansaray Mahallesi’ydi. Çok sayıda domuz vatandaşlar tarafından görülürken bir tanesi çöp konteynırının yanında yiyecek ararken fotoğraflanmıştı.

DÜN İSE ÇAMLIK’TALARDI

Bu kez sürü halinde görüntülenen domuzların yeni adresi ise Çamlık’tı. Cadde üzerinde grup halinde ilerleyen ve görenleri korkutan domuzlar, yolda seyir halinde aracıyla ilerleyen bir vatandaşın objektiflerine yansıdı.

Serhat KÖSE

 




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !