Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

47 tesisin açılışını yapacak

47 tesisin açılışını yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli halkıyla buluşacağı meydanda bir dizi açılış da gerçekleştirilecek. Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı 47 dev yatırımdan oluşan tesisleri açacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olarak 25’nci kez geldiği Denizli’deki programı netleşti. Erdoğan, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda halkla buluşacak ve bir dizi açılış gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanının açılışını yapacağı tesisler, Büyükşehir Belediyesi’nin 47 ayrı dev yatırımından oluşuyor. Yaklaşık 700 milyon TL’lik tesislerin içinde daha önce resmi açılışları gerçekleştirilmeyen Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, Bozburun Çevreyolu Bağlantısı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehit Er Doğan Acar Yaya Üst Geçidi, Denizli-Ankara Yolundaki yeni köprülü kavşak ve Müfide Tekinada Kavşağı yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Sarayköy İlçe Garajı, Kayıhan Kapalı Pazaryeri Üstüne Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali, Kızılcabölük Spor Tesisleri, Kale, Çameli, Sarayköy ve Tavas İtfaiye Hizmet Binaları, Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, Siteler Mehmetçik, Muratdede, İlbade, Akkonak ve Karaman olmak üzere 10 mahallede tamamlanan scada sistemi ve dev alt yapı hamlesi, Denizli genelinde 1.420 kilometre 1. ve 2. kat ile 86 kilometre sıcak asfalt yol ve kaldırım yapımı, Kelleci Sosyal Tesisi, Gümüşsuyu Sosyal Tesisi, il genelinde 45 adet köprü ve 50 adet menfez ile 4.500 metre taş duvar yapım işi, 27 adet halı saha, Denizli-Çardak yolu orta refüj peyzaj düzenlemesi, Pamukkale yolu orta refüj peyzaj düzenlemesi, Sarayköy Meydan ve Park düzenlemesi, Paşaderesi Parkı yapımı gibi pek çok önemli yatırımın resmi açılışını gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli ziyaretiyle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm Denizlilileri 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'na beklediklerini söyledi. Zolan, "Cumhurbaşkanlığı görevinden sonra ikinci kez kentimi ziyaret edecek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı cuma günü ağırlayacağız. O güzelliği Denizli olarak hep beraber yaşayacağız. Cumhurbaşkanımızın kentimize her gelişi Denizli'ye yatırımlar ve güzellikler olarak geri dönüyor. Ben tüm halkımı, tüm Denizlilileri bu güzellikleri yaşayacağımız tören alanımıza davet ediyorum. O coşkuyu, o bayramı, o güzelliği birlikte yaşayacağız" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ayrıca vatandaşların 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nı rahat ulaşmasını sağlamak için otobüslerin ücretsiz olacağını da açıkladı. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne ait 42 hatta bulunan 150 araçtan gün boyu ücretsiz olarak yararlanabilecek.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!