3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

AK Parti İl Gençlik Kolları’ndan Başkan Filiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti İl Gençlik Kolları’ndan Başkan Filiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti İl Gençlik Kolları’ndan Başkan Filiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

22 Nisan tarihinde gerçekleştirilen Denizli İl 5. Gençlik Kolları Olağan Kongresinde Gençlik Kolları Başkanı seçilen Gökhan Akbulut ve İl Gençlik Kolları yeni yönetimi, 7 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrifleriyle gerçekleştirilen Denizli 6. Olağan İl Kongresinde güven tazeleyen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Filiz’i makamında ziyaret eden Gökhan Akbulut ve yönetimi ; Başkan Filiz’e görevinde başarılar diledi. Kendileriyle çalışacakları için çok mutlu olduklarını ifade eden Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut; “ Ülkemiz hassas bir süreçten geçiyor. Bu süreçte herkese önemli görevler düşüyor. Önümüzde önemli bir seçim var. Makamımızın sorumluluğunun bilincindeyiz. Gençler olarak çok çalışmalı önemli katkılar koymalıyız. AK Parti Gençlik Kollarına çok iş düşüyor. Bizim burada girmediğimiz sokak ve köşe bırakmamamız lazım. Bizler, genç nüfusumuza dokunup onların derdini dinleyip dertlerine hemhal olmamız gerekiyor. Bu süreçte ve bundan sonra beraber çalışacağımız Başkanım Necip Filiz’e başarılar diliyor, her daim iri, diri, bir ve beraber olduğumuzu ve seçimlerde gençlik kolları olarak farkımızı göstereceğimizi belirtiyorum” dedi.

Gençlere güvendiğini ifade eden Başkan Filiz; Gençlerin başkanların arkasındaki gizli güç olduğuna da dikkat çekerek, gençlik kolları başkanına ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

“Bizim için gençler, siyasetin heyecanıdır, dinamizmidir, siyasetin asil ve coşkulu damarıdır” diyen başkan Filiz; “Hiçbir faaliyet, hiçbir toplantı gençlerin gözündeki ışığa ve umuda şahit olmak kadar, o umut ve ışığı artırmaya vesile olmak kadar mutluluk vermiyor. Siz gençler, aydınlık yarınların umut meşalelerini taşıyorsunuz. Bizim siyasetten muradımız istiklal ruhunu istikbale taşımaktır. Bu felsefe en çok da gençliğimiz tarafından AK Parti gençliği tarafından paylaşılmış ve sahiplenilmiştir. Büyük medeniyetimizin büyük davasını omuzlarında hisseden siz genç kardeşlerim. Biliyorum ki her gün kendinizi yenileyerek yüreklerinizi aşkla heyecanla dolduruyorsunuz. Sizler, mazinin mirasçıları, geleceğin kılavuzları, liderlerisiniz. Size daima güvendik; daima güvenmeye devam edeceğiz. Büyük Mütefekkir Necip Fazıl’ın da dediği gibi: “Zaman bendedir ve mekân bana emanettir şuurunda bir gençlik”. İşte sizi böyle görüyorum. Allah yolumuzu açık etsin. Önümüzdeki seçim sürecinde sizlere güveniyor ve fedakar bir çalışma bekliyorum ” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!