Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Afjet Afyonspor-Denizlispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Afjet Afyonspor-Denizlispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
Spor Toto 1. Lig’in 26. Haftasında lider Denizlispor 15.sırada bulunan Afjet Afyonspor'a konuk olacak. Afyon'da oynanacak olan maça her iki ekip de 3 puan için çıkacak. Peki, ligde zirveyi ve düşme hattını yakından ilgilendiren maç saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın hakemi kim? İki takımdan son dakika gelişmeleri. İşte detaylar...

Spor Toto 1. Lig'de liderlik koltuğunda oturan Denizlispor 26. Hafta maçında deplasmanda 15. Sırada bulunan Afjet Afyonspor'a konuk olacak. Afyon Zafer Stadında oynanacak olan yarın yani 17 Mart Pazar günü saat 13.30'da başlayacak.

DENİZLİSPOR DA BİR EKSİK BİR BELİRSİZ

Denizlispor'un Afyonspor maçındaki geniş kadrosu belli oldu. Sarı kart cezalısı Alperen Babacan'ın yer almadığı 18 kişilik kadroda cuma günkü idmanda Taha an ile çarpışarak dizinde açılma meydana gelen Ziya Alkurt kadroda yer aldı. Ziya'nın durumu maç saatinde netlik kazanacak. Yeşil siyahlıların kadrosunda şu isimler alıyor: Adam Stachowiak, Asil Kaan Güler, Oğuz Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı, Tahacan Velioğlu, Gökhan Süzen, Keremcan Akyüz, Furkan Şeker, Kibong Mbamba, Deniz Vural, Burak Altıparmak, Recep Niyaz, Ismail Aissati, Burak Çalık, Ziya Alkurt, Mehmet Akyüz, Lanre Kehinde, Seddar Karaman

DÜDÜK KARAOĞLAN'DA

Afyon Zafer Stadında yarın saat 13.30'da başlayacak olan maçı Sakarya bölgesi hakemi Atilla Karaoğlan yönetecek. 2. MAÇ Milli ara öncesi oynanacak olan 26. Hafta maçı iki takımı tarihinde ikinci kez karşıya getirecek. Sezon başında 2. Ligden 1. Lige çıkan Afyon ile Denizlispor arasındaki ligin ilk yarısındaki maçı ev sahibi Denizlispor 3-0 kazanmıştı. Sezon başında oynanan hazırlık maçında ise Afyonspor deplasmanda Denizlispor'u 1-0 ile geçmişti. DENİZLİSPOR 6 MAÇTA 2 GALİBİYET ALDI Ligde Gençlerbirliği ile liderliği paylaşan Denizlispor, Gazişehir ve Adana Demirspor karşısında alınan 6 gollü 2 galibiyetin ardından son 6 maçta kazanmakta güçlük çekiyor. Yeşil siyahlılar geri kalan 6 maçta sadece Altınordu ve Elazığspor'u mağlup etti. Osmanlıspor'a kaybeden Horoz, Hatay, Eskişehir ve Ümraniyespor ile de berabere kaldı.

AFYON DÜŞME HATTINDAN KURTULMAK İSTİYOR

25 puanla 15.sırada bulunan Afjet Afyonspor ise düşme hattından kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Son 2 maçında Gençlerbirliği ile berabere kaldıktan sonra Karabükspor'u deplasmanda yenen ev sahibi, Denizlispor'u da mağlup ederek düşme hattından çıkmayı hedefliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!