Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Antalyaspor’a Denizli’de Saldırı

Antalyaspor’a Denizli’de Saldırı
Antalyaspor’a Denizli’de Saldırı

Süper Lig’in 19.haftasında Akhisarspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Antalyaspor kafilesi, dönüş yolunda Denizli’de bir grup tarafından saldırıya uğradı

Akhisar dönüşü, Saat 20.45 sıralarında Denizli şehir merkezine giren Antalyaspor takım otobüsü kırmızı ışıkta durduğu sırada bir grup tarafından taşlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda kafile otobüsü en arkadaki camıyla, arka bölümdeki sağ ve sol yanlardaki camlar kırıldı. Taşlar, futbolcuların oturduğu arka bölüme isabet etmesine rağmen şans eseri yaralanan olmadı.  Saldırı sonrası Antalyaspor kafilesi saldırı noktasından 2 kilometre ileri durarak durumu polise bildirdi. Olay sonrası polis saldırganları aramaya başlarken, Antalyaspor kafilesi Antalya’ya doğru polis eşliğinde yola çıktı.

Saldırı sonrası Antalyaspor Kulübü , "Antalyasporumuzun deplasmanda oynadığı Akhisar maçı sonrası, takımımızı Antalya’ya getiren kafile otobüsümüz, Denizli’de saldırıya uğramıştır. Gece saat 20.45 sıralarında Denizli şehir merkezine giren kafile otobüsümüz, kırmızı ışıkta durduğu sırada sayıları belirlenemeyen saldırganlar tarafından sert cisimlerle saldırıya uğramıştır. Saldırı sonucunda kafile otobüsümüzün en arkadaki camıyla, arka bölümdeki sağ ve sol yanlardaki camlar kırılmıştır. Taşlar, futbolcularımızın oturduğu arka bölüme isabet etmesine rağmen büyük bir şans eseri yaralanan olmamıştır. Kafile otobüsümüz yaklaşık 2 kilometre ileride güvenli bir yere geldikten sonra polisi aramıştır. Kafile otobüsümüzün bulunduğu yere gelen polis ekipleri, hasarı görüntüleyip, tutanak tutmuştur. Kafile otobüsümüz, polis ekipleri eşliğinde çıkış yaptı. Kulüp Genel Müdürümüz Adem Kart ile Profesyonel Takım Menajerimiz Cem Deda emniyet yetkilileriyle görüşerek arkadan gelen taraftar gruplarımız için de önlem alınmasını talep etmiştir" şeklinde yazılı açıklamada bulundu.

DENİZLİSPOR’DAN KINAMA

Denizlispor olay sonrası açıklama yaptı “Bu akşam saatlerinde yaşanan üzücü olayla ilgili olarak öncelikle Antalyaspor kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, olayın Denizlispor Kulübü ile bir ilgisi bulunmadığını belirtiriz. Kendini bilmez bir kaç şahsın gerçekleştirdiği bu kabul edilemez olayı eshefle kınıyor, bu zihniyete sahip olan kişilerin Denizlispor taraftarı olamayacağını bilmenizi istiyoruz. Denizli İl Emniyet Müdürlüğümüzün bu kabul edilemez eylemi gerçekleştiren şahısları ivedi bir şekilde bulup, gereken işlemleri yapacağından eminiz.”

.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!