Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Devlet Bahçeli olağanüstü kongreyi açıkladı

Devlet Bahçeli olağanüstü kongreyi açıkladı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli  "Partimiz, 10 Temmuz 2016 Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda seçimli Olağanüstü Büyük Kurultayı millet ve tarih huzurunda yapacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Partimiz, 10 Temmuz 2016 Pazar günü Ankara Arena spor Salonu'nda seçimli Olağanüstü Büyük Kurultayı millet ve tarih huzurunda yapacaktır. Kimler genel başkan adayı olacaksa şahsımla yarışacaktır" dedi.

Bahçeli, "Türk milleti tarihinin en kritik, en karanlık günlerinden geçmektedir. Türkiye sürekli kan ve irtifa kaybetmektedir. Kişisel koltuk ve ikbal hırsıyla hareket eden imtiyazlı bir azınlık rejim ve sistem değişikliği ısrarıyla sabırları zorlamakta, milli güvenliğimizdeki devasa zafiyet ve zayıflıklarla ilgili hiçbir kaygı duymamaktadır. Ülkemizin aşağıya düşüşü, kontrolsüz inişi, istikrarsızlığa mahkûmiyeti kahredici şekilde devam etmekte, hatta hızlanmakta ve derinleşmektedir. Dün Van Çaldıran'da hainler tarafından şehit edilen altı vatan evladımız iktidar ve güç zehirlenmesi yaşayan çevrelerde herhangi bir rahatsızlık uyandırmamış, uyarıcı ve sarsıcı herhangi bir tesir göstermemiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, acılı ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerine dinamit döşemek için plan ve hazırlık yapıldığı, terörizmin ağır tehditlerinin yoğunlaştığı bir zaman aralığında sistem üstünde oynama yapanlar tarihi bir vebale ortak olanlardır. Ülkemizi vesayet zincirleriyle bağlayan çevreler millete tamamen sırt dönmüş, fildişi kulelerinde keyif sürmenin iştah ve hevesiyle milli hassasiyetlerden kopmuştur" dedi.

KONGRE 10 TEMMUZ’DA

MHP Lideri Bahçeli, "Hukuk son sözünü söyledikten sonra Olağanüstü Büyük Kurultayın toplanması hususunda beklentiler doğal olarak artmış ve fazlalaşmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin yıpratılma çabalarının, güçten ve gözden düşürme arayışlarının önüne kesinlikle geçmek zaruri ve kaçınılmaz hal almıştır. Bu itibarla Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak, Parti Tüzüğümüzün şahsıma tanıdığı yetki çerçevesinde seçimli Olağanüstü Büyük Kurultayı toplama kararı aldığımı tekraren belirtmek üstlendiğim görevin bir parçasıdır. Bu kapsamda partimiz, '10 Temmuz 2016 Pazar günü' Ankara Arena Spor Salonu'nda seçimli Olağanüstü Büyük Kurultayı millet ve tarih huzurunda yapacaktır" dedi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!