3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Başkan Erdoğan’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Erdoğan’dan Öğretmenler Günü Mesajı
Başkan Erdoğan’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, “Bizi Biz Yapan Değerlerin Mimarıöğretmenlerimiz, Hayat Hikayelerimizin Kahramanı” dedi.           

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında, “İlk öğrenimin temel taşı ailemizin büyüklerinden biri gibi, kişilik ve karakterimiz ile hayatımızın şekillenmesinde sorumluluk alan, bizi biz yapan değerlerin yerleşmesinde büyük emeği bulunan eğitimcilerimizin, Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Üzerimizdeki haklarını ödemek, devletimiz ve insanlık için faydalı birer insan olmanın haricinde mümkün değil. Başöğretmen Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefine giden yolda yürüyen eğitim camiamızın her bir neferine,milletimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Şükran duygularıyla yad ettiğimiz bu dünyadan gelip geçmiş eğitimcilerimizin de ruhları şad olsun.” dedi.

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajında, şu görüşlere yer verdi: “Öğretmenlerimiz, sosyal yaşama adım attığımız ilk günlerimizin yön vereni. ‘Hayat’ dediğimiz uzun koşudaki ilk idollerimizden biri ve rehberimiz… Bugün geldiğimiz noktada en çok katkısı olan birkaç önemli isimden biri olmanın ötesinde çocukluktan yetişkinliğe uzanan hayat hikayelerimizin kahramanı. Onların temel öğretileriyle çıktığımız bu uzun yolda bize gereken donanım, bilgi ve birikimin de kaynağı. Milletimizin sağlam, sağlıklı ve yetkin bireylerden oluşmasındaki çabalarından dolayı, onlara minnettarız… Üzerimizdeki haklarını ödemek, devletimiz ve insanlık için faydalı birer insan olmanın haricinde mümkün değil. Onlar için ne yapsak, her birine ne kadar teşekkür etsek az kalır. İlk öğrenimin temel taşı ailemizin büyüklerinden biri gibi, kişilik ve karakterimiz ile hayatımızın şekillenmesinde sorumluluk alan, bizi biz yapan değerlerin yerleşmesinde büyük emeği bulunan eğitimcilerimizin, Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefi uğruna kendi çocukları gibi bildiği öğrencileri için gecesini gündüzüne katan eğitim camiamızın her bir neferine, milletimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Şükran duygularıyla yad ettiğimiz bu dünyadan gelip geçmiş eğitimcilerimizin de ruhları şad olsun.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!