3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Başkan Gökbel: “Üreten Herkesin Yanındayız!”

Başkan Gökbel: “Üreten Herkesin Yanındayız!”
Başkan Gökbel: “Üreten Herkesin Yanındayız!”

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti. İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Denizli’nin girişimci ruhu ile ekonominin lider kentlerinden biri olduğunu belirterek, “Güçlü Türkiye, güçlü piyasa ve güçlü ekonomiyle mümkündür. Esnafımızın, KOBİ’lerimizin güçlenmesi, büyümesi en büyük hedefimizdir. Esnafımızın, KOBİ’lerimizin, sanayicilerimizin, üreten herkesin yanındayız. Bu kapsamda her türlü işbirliğine açığız” dedi.

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti. Görüşmede, ekonomik gelişmeler ele alındı.

“SİYASETİ HİZMET ARACI OLARAK GÖRÜYORUZ”

Denizli’nin girişimci ve çalışkan insanlarıyla, ticaret üssü olduğunu belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Hepimizin hedefi, Güçlü Türkiye’yi oluşturmak. Ekonomik anlamda güçlü olmayanın, diğer alanlarda da söz sahibi olamayacağı aşikârdır. Üretmek, ürettiğimizi satmak zorundayız. Bu anlamda Denizli olarak hem şanslıyız, hem de önemli bir sorumluluğumuz var. Siyaseti bir hizmet aracı olarak görüyoruz. Ekonomimizin geliştirilmesi, ticari hayatın daha da canlandırılması için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirdik, bundan sonrada getirmeye hazırız. Bu anlamda Denizli’mizin en büyük sivil toplum örgütü olan Ticaret Odamızı ziyaret ettik. Denizli’miz için nasıl bir işbirliği içinde olabileceğimize dair istişarede bulunduk. Verimli bir ziyaret oldu” dedi.

 

“ODALAR TİCARİ HAYATIN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARIDIR!”

 

Güçlü bir sivil toplum ve devlet işbirliğinin Türkiye’nin önünü açacağına işaret eden Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Odalarımız, ticari hayatın vazgeçilmez unsurlarıdır. Devlet ile esnaf, KOBİ ve sanayiciler arasındaki köprü görevi görmektedirler. Bu anlamda başarılı çalışmalar yürüten Sayın Başkan Uğur Erdoğan’ın nezdinde Denizli Ticaret Odası yönetimine ve çalışanlarına hizmetleri için teşekkür ediyorum. Denizli’mize ve ülkemize işbirliği içinde güzel hizmetler yapmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

 

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Denizli’nin yararına olacak her konuda işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!