Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Subaşıoğlu, “Sizin Desteğinizle Daha Yapacak Çok İşimiz Var”

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendililere seslendi. Sosyal medyada yayınlanan video kısa sürede gündem oldu. Subaşıoğlu, “Değerli hemşerilerimiz sizlerin desteğiyle daha yapacak çok işimiz, birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Merkezefendi ilçemizi herkesin gıpta ile baktığı marka bir kent yapmaya sözümüz var” dedi.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, yayınladığı videoda hemşerilerine seslendi. Videoda 5 yıl boyunca Merkezefendi’de hizmet destanlarının yazıldığını ve tarihi projelere imza atıldığını hatırlattı. Subaşıoğlu’nun sosyal medyada yayımladığı video kısa sürede gündem oldu. Videoda Başkan Subaşıoğlu, “ Bundan beş yıl önce sizlerden aldığımız yetkiyle sıfırdan bir belediye kurduk, birlikte güzel işler başardık, hayallerimizi gerçeğe dönüştürdük. Merkezefendi tarihine damga vuracak eserleri ve icraatları hayata geçirdik. Neler yapmadık ki; Ornaz Vadisi’nden, Kültür Merkezi ve nikâh salonlarına, toplantı salonlarından, Merkez Kütüphane’ye, modern pazar yerlerinden, engelsiz yaşam akademisine, halı sahalardan, Türkiye’nin en büyük Off-Road pisti ile spor salonlarına, sosyal tesislerden, eğitim alanında verdiğimiz desteklere kadar daha nice eserleri birlikte başardık” dedi.

“MERKEZEFENDİ MARKA KENT OLACAK, SÖZÜMÜZ VAR”

Açıklamalarında Merkezefendi’nin marka bir kent olacağının altını çizen Subaşıoğlu, “Değerli hemşerilerimiz sizlerin desteğiyle daha yapacak çok işimiz, birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Merkezefendi ilçemizi herkesin gıpta ile baktığı marka bir kent yapmaya sözümüz var” dedi.

“HAYALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜK”

Subaşıoğlu, 5 yıllık hizmet süresince çok çalıştıklarını söyleyerek, “Beş yıl boyunca hep çalıştık, hayalleri gerçeğe dönüştürdük ve sizlerin emanetine her ne pahasına olursa olsun her zaman sahip çıktık. Şunu bilmenizi isterim ki; borcu olmayan ender belediyelerden biriyiz” ifadelerine yer verdi.

“DAHA BÜYÜK PROJELER VE HİZMETLER İÇİN SİZLERDEN TEKRAR YETKİ İSTİYORUZ”

Konuşmasının son bölümünde ise Başkan Subaşıoğlu, “Değerli hemşerilerim; ilk günkü aşkla ve büyük bir heyecanla daha çok çalışmaya, birlikte yürümeye ve ilçemizi daha da güçlendirmeye “devam” diyoruz ve sizlerden tekrar yetki istiyoruz. Allah’a emanet olun, sağlıcakla kalın” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!