3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Başkan Zolan’dan Denizlililere Davet Var

Başkan Zolan’dan Denizlililere Davet Var
Başkan Zolan’dan Denizlililere Davet Var

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm vatandaşları 10 Haziran 2018 Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği Denizli ziyareti ile Kadir Gecesi programının düzenleneceği Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi'nin açılışına davet etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının yanı sıra sahur sofralarında da vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Şirinköy Mahallesi'nde kurulan sahur sofrasına, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile vatandaşlar katıldı. Sahur programına katılan herkesle tek tek selamlaşan Denizli Milletvekili Şahin Tin ile Başkan Osman Zolan, vatandaşların ramazanlarını tebrik etti. Vatandaşlarla bir süre sohbet edip istek ve önerilerini dinleyen Milletvekili Tin ve Başkan Zolan, mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Osman Zolan, sahur programına katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, "Bu manevi iklimi, bu güzelliği hep beraber yaşayalım istedik. Burada çocuklarımız, gençlerimiz var. Bu değerlerimizi gelecek nesillere aktaralım. Bu ortamları özledik" dedi.

 

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kadir Gecesi'nde Denizli'de

Tüm hemşehrilerini 10 Haziran Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretine davet eden Başkan Osman Zolan, "10 Haziran Pazar günü saat 13.30’da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 29 Ekim Bulvarı'nda halkımızla kucaklaşacak" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftar sofrasının pazar günü Üçler Mahallesi'ndeki Hilal Camii önünde yapılacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, "İftarımıza Diyanet İşleri Başkanımız Ali Erbaş katılacak. Orada Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ile birlikte güzel bir iftar olacak. Daha sonra Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi'nin açılışını hep beraber gerçekleştireceğiz. TRT, Kadir Gecesi’nde açacağımız Külliye’den canlı yayın yapacak. Kadir Gecemiz böyle dolu dolu geçecek. Hepinizi tüm programlarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

 

“Barış ve huzur içerisinde beraberce yaşıyoruz”

Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği sahurda bir araya geldiklerini kaydederek, "Bizleri, Şirinköylü hemşehrilerimizle bir araya getirdiği için Osman Zolan Başkanımızdan Allah razı olsun" dedi. Ülkenin güvenliği için nöbet tutan tüm güvenlik güçleri için dua isteyen Tin, sözlerini şöyle sürdürdü; “Onların sayesinde, al bayrağımız dalgalanıyor. Barış ve huzur içerisinde beraberce yaşıyoruz. Allah'ın izniyle hizmetlerimiz devam edecek. Şirinköylü hemşehrilerimizin bizim yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Desteklerinizi esirgemeyeceğinizi biliyoruz. Şimdiden Kadir Gecemiz, ramazan ayı ve bayramımız mübarek olsun. Bereketli olsun, sağlık ve huzur içinde birlikte geçirmeyi rabbim nasip etsin" dedi.

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!