Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Öztürk'ten yeni yıl mesajı

Başkan Öztürk'ten yeni yıl mesajı
Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, yeni yıl dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınlayarak, "2019 yılında Çardak için daha büyük ve etkin projeler hazırlayacağız" dedi

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, yeni yıl dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınlayarak, "2019 yılında Çardak için daha büyük ve etkin projeler hazırlayacağız" dedi.

 

Yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, "2019 yılında ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içerisinde her alanda büyüyen ve gelişimini sürdüren bir Çardak için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

 

‘‘İlçemiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz sizlerin desteği ve takdiri ile artarak devam edecek. 2019 yılında İlçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, daha modern ve yaşanılabilir olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe ilçemiz güzelleşecek, değişecek ve yenilenecektir.

Sevgili Çardaklılar, bir yılı daha geride bıraktığımız şu günlerde yepyeni bir yıla girmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşamaktayız. Çardak’a hizmet etme aşkıyla çıktığımız yolda Çardak’ımız için birçok önemli projeyi hayata geçirdik. 'Yapılamaz', 'hayal' denilen birçok projeyi, Çardak için hayati önem taşıyan birçok projeyi hizmete sunmanın gururunu yaşadık. Şimdi önümüzde yepyeni bir yıl var. Önümüzde 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Rabbim tekrar nasip ederse ve belediye Başkanı olarak bu göreve halkımız bizi tekrar layık görürse bundan sonra da yepyeni projelerle, kalıcı yatırımlarla, sizlerden aldığımız güç ve destekle ilçemizi geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Çocukların, gençlerin, kadınların ve tüm hemşerilerimizin mutlu ve huzurlu olduğu, yaşamaktan keyif aldığı bir Çardak için yeni yatırımlarımız ve projelerimizi teker teker hayata geçireceğiz.

2019 Çardak’ın, Çardaklıların yılı olacak. Hiç kuşkunuz olmasın ki bu güzide ilçe için çalışmaya, daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Tüm bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.’’ ifadelerinde bulundu.





 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!