3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Bu Milletin Mayası Esaret Değil, Cesarettir

Bu Milletin Mayası Esaret Değil, Cesarettir
"Bu Milletin Mayası Esaret Değil, Cesarettir"

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ İhanet çeteleri vasıtasıyla Türkiye'yi teslim alabileceklerini düşünen vatan hainleri, güvenlik güçlerimiz ve aziz milletimiz tarafından her zaman hüsrana uğratılacaktır. Bu milletin mayası esaret değil, cesarettir. Hiçbir terör örgütü ve çete, milletimizi korkuyla sindiremeyecek, kardeşi kardeşe düşürmeyi asla başaramayacaktır" dedi.

Her saldırı’nın vatandaşlarımızı biraz daha kenetlediğini ifade eden Başkan Filiz; “Acıda ve kederde kaynaşmış insanımız sabırla bu saldırılara direnecek tarihi ve manevi birikime sahiptir. İsmi ne olursa olsun bu terör örgütlerinin hangi odaklara hizmet ettiği bugün daha iyi bilinmektedir. Üst aklın oluşturduğu stratejinin taşeronu olan bu örgütlerin asıl niyeti etnik fay hatlarını harekete geçirerek kardeşi kardeşe düşürmektir. Terör örgütlerinin isimleri ve söylemleri değişse de Türkiye düşmanları olduğu gerçeği hiç bir zaman değişmeyecektir" diye konuştu.

Terör örgütleri ve arkasındaki güçlerin çarşı iznine çıkan silahsız güvenlik güçlerimize ve sivillere yönelik bombalı saldırıda bulunacak kadar alçalmış olduklarını vurgulayan Başkan Filiz; “ Bu saldırılar, Türkiye Cumhuriyeti’nin terör örgütünün tasfiyesine yönelik yaptığı mücadelenin ne kadar doğru olduğunu göstermektedir. Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları, en temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan bu eylemlerle Bizleri, bölemeyecekler, bizleri yolumuzdan alıkoyamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölgesindeki etkinliği ve gücü, terör örgütlerinin arkasındaki güç odaklarını rahatsız etmiş, saldırıların tek amacı da ülkemizin huzurunu bozmak ve hedeflerinden alıkoymaktır. Millet olarak, teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Vahşi terör eylemleriyle millet olarak bizi bıktırmak, yıldırmak ve pes ettirmek isteyenlere ülkemizin her köşesinden, doğudan ve güneydoğu’dan verilen tepkiler ve eylemlerle ülke olarak tek yürek olduğumuzu belirten Başkan Filiz: “ Bu vahşi eylemler karşısında dağılmayacağız, susmayacağız ve korkmayacağız” dedi.

Başkan Filiz  " Lanet olsun PKK'ya, FETÖ'ye, DAEŞ'e PYD'ye tüm terör örgütlerine, lanet olsun teröristlere, teröre taşeronluk yapanlara. Lanet olsun teröre terör, teröriste terörist diyemeyen gözü dönmüşlere. Terör karşısında yılmayacağız ve dik duracağız.Biz buradayız hep birlikte Türkiye'yiz. Allah’ın laneti alçak, kalleş, kahpe terör örgütlerinin ve onlara yardım ve yataklık edenlerin üzerine olsun. Mazlumların sesi, mağdurların ümidi, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi; “Ölürsem şehit, kalırsam gazi” anlayışıyla şehadete koşan bu aziz milleti yolundan döndüremeyeceksiniz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun. " ifadesini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!