Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

CHP, Pamukkale Üniversitesi Öğrencilerini Karşılıyor

CHP, Pamukkale Üniversitesi Öğrencilerini Karşılıyor
CHP Denizli İl ve İlçe Gençlik Kolları, partililerin ziyaretleri ve çevredeki vatandaşların destekleri ile Pamukkale Üniversitesi öğrencilerini ‘’ Geleceğine Hoş geldin ‘’ sloganıyla karşılamaya devam ediyor.

 Bu yıl yapılan yerleştirme sonrası Pamukkale Üniversitesi’ne yerleşen üniversite öğrencileri için Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl ve İlçe Gençlik Kolları üyesi gençler stant açtı.

Gün boyunca öğrencilere Denizli’yi anlatan, CHP’li gençler barınma konusunda da destek veriyor. Etkinlik hakkında bilgi veren CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Abuşaha, “Gençlik teşkilatları olarak üniversiteye yeni kayıt olan arkadaşlarımızdan ve ailelerinin standımıza çok yoğun talepler aldık. İlimizi anlattık ve yurt konusunda destek verdik. Ülkemizin tarikat yurtlarından neler çektiğini 15 Temmuz gecesi gördük. Laik Türkiye Cumhuriyetinin önemini anlattık genç arkadaşlarımıza. Denizli nin tüm ilçelerine gelen öğrencilere desteğimiz sadece kayıt süresince değil ilelebet devam edecektir” dedi. CHP Pamukkale Gençlik Kolları Başkanı Berçem Akyol ise, “Ülkemizde gün geçmiyor ki gündem değişmesin; az önce okuduğum haberler içimi yaktı. Bombaların patlamadığı, herkesin özgürce nefes alabildiği yaşanabilir bir Türkiye kuruluncaya kadar çalışacağız, yetmiyorsa uyku uyumadan çalışmaya devam edeceğiz. Bizler gelecek seçim endişesi duyan insanlar değil gelecek nesil kaygısı olan insanlarız, burada gönlünü veren yorgunluk, yılgınlık bilmeyen ve yanılgısı olmayan gençlerin hepsine teşekkür ederim. Türkiye rahat bir nefes alsın diye yapmış olduğumuz çalışmalar devam edecektir bunun teminatı biz gençleriz. Bu yüzden 15 Ağustos Pazartesi günü başladığımız stantlarımızda gençlerimizi karşılıyor ve geleceğinize hoş geldiniz sloganıyla bu sıcak havalarda soğuk limonata ve ikramlarımızla ve en önemlisi samimi ve sıcak sohbetimizle yardımcı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz. Gelecek biziz, biz geleceğiz ve bu sloganla kayıtların son günü olan 19 Ağustos Cuma gününe kadar standımızın başında olacağız. Gençlik kollarından çıkma meclis üyemiz Fatma Atsay başta olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan herkese tek tek teşekkür ederim” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!