3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

DENİZLİ BU MİTİNGİ KONUŞUYOR

DENİZLİ BU MİTİNGİ KONUŞUYOR
Denizli, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan’ın, seçime sayılı günler kala Değirmenönü Mahallesi Karaman Pazaryeri yanında gerçekleştirdiği final niteliğindeki büyük buluşmasını konuşuyor. Televizyonların canlı yayınladığı, gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği final buluşmasına yüzlerce Merkezefendile deyim yerindeyse akın etti.

Değirmenönü Mahallesi tarihi günlerinden birini yaşadı. Genç yaşlı, kadın erkek yüzlerce Merkezefendili, Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan’ın mitingine akın etti. Doğan, coşkulu kalabalığa “Siz zaten kararınızı vermişsiniz, hayırlı olsun” diye seslendi. Denizli, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan’ın, seçime sayılı günler kala Değirmenönü Mahallesi Karaman Pazaryeri yanında gerçekleştirdiği final niteliğindeki büyük buluşmasını konuşuyor. Televizyonların canlı yayınladığı, gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği final buluşmasına yüzlerce Merkezefendile deyim yerindeyse akın etti. CHP İlçe Başkanı Tolga Varlıker ve İYİ Parti İlçe Başkanı Hakan Demirci’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen mitinge CHP ve IYI Parti’nin Denizli kurmayları ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar da katıldı.

GÖNÜLLÜ SUNUCU VARLIKER

Mitingde İYİ Parti İlçe Başkanı Demir, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP ve İYİ Partili vekiller de vatandaşlara seslendi. Tümü Merkefezefendi’de seçimlerin alındığına dair inançlarını dile getirirken CHP İlçe Başkanı Tolga Varlıker, coşku dolu gecenin gönüllü sunucusuydu.

TARİHİ ANLAR

Protokol konuşmalarının ardından İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in dikkat çeken sunumuyla mikrofona çağırılan Şeniz Doğan, kendisini dinlemeye gelen coşkulu kalabalığın sevgi gösterileri eşliğinde platforma çıktı. Meşaleler, alkışlar ve sloganlarla konuşmasına başlayan Şeniz Doğan’ı mitingi alanda yer bulamayanlar pazaryeri ve çevredeki yüksek alanlara çıkarak dinledi.

BOYNUNA OYALI YAZMA OMZUNA DENİZLİSPOR ATKISI

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan’a konuşmasından önce, vatandaşlar Denizlispor atkısı ve oyalı yazma verdi. Denizlispor’a ve taraftarlara verdiği destek ile bilinen Doğan’a alanda bulunan kadınlar ise yazma hediye etti. Doğan, konuşmasını boynunda oyalı yazma, omzunda Denizlispor atkısıyla yaptı.

“BU İŞ ÇOKTAN BİTMİŞ”

Sözlerine alanda bulunan yüzlerce kişiye teşekkür ederek başlayan Şeniz Doğan, Merkezefendi’de yaşanacak değişimin temellerini oluşturacak projelerini anlattı. Konuşması alkışlar ve sloganlarla kesilen Doğan, “Bugün bu alanda görüyorum ki Merkezefendi kararını çoktan vermiş. Bu kalabalık ve coşku 31 Mart günü sandığa da yansıyacak ve kazanan Merkezefendi olacak” dedi.

“31 MART’TAN SONRA DA BURALARDA OLACAĞIZ”

Merkezefendililerin bağrına bastığı Doğan, “Merkezefendi’yi el birliği ile marka şehir haline getireceğiz. 3 liralık işe 5 liralık reklam yapıp, israf edenlerden olmayacağız. Yaptım oldu zihniyeti ile hareket etmeyeceğiz. Kapalı kapılar ardında, makam odalarında karar verenlerden olmayacağız. Buralarda sizlerle iç içe olacağız. El ele verip Merkezefendi’yi birlikte yöneteceğiz” dedi. Doğan, daha sonra belediye meclis üyesi adaylarını tek tek kürsüye çağırarak vatandaşlara tanıttı.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!