Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

DENİZLİ’YE SAHİP ÇIKIN

DENİZLİ’YE SAHİP ÇIKIN
ZEYBEKCİ’DEN DENİZLİ’Lİ İŞADAMLARINA ÇAĞRI

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli Platformu Sanayici ve İşadamlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Kentin önde gelen isimlerinin katıldığı toplantıda, Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz de hazır bulundu.

 Bakan Zeybekci, toplantıya katılanlardan Denizli’ye sahip çıkmalarını, hem kentin hem de ülkenin geleceği için referandumda güçlü bir şekilde “evet” demelerini istedi.

Ekonomi Bakanı sanayici ve işadamlarına, “Ayağa kalkın, şu Denizli’ye sahip çıkın” sözleriyle seslenirken, salonda bulunanlar da Zeybekci’ye “şüpheniz olmasın sayın bakanım” diyerek referandumda “evet” sözü verdi.

DENİZLİ’DE GAK DİYENE YAĞ GUK DİYENE BAL GELİYOR

Zeybekci, “Denizli’de gak diyene yağ, guk diyene bal geliyor. Eğer bunun devam etmesini, Denizli’nin başta ekonomi olmak üzere her alanda lider şehirlerden biri olmayı sürdürmesini istiyorsanız 16 Nisan’da bu işe el koyacaksınız. Denizli’nin “evet” oylarında Türkiye ortalamasının üzerine çıkması gerekiyor. Bu yüzden hepiniz cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden yana taraf olmalı, Türkiye’nin bu sisteme duyduğu ihtiyacı çevrenizdeki herkese anlatmalısınız” diye konuştu. Bakan, işadamlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine de davet etti.

Zeybekci, Türkiye’nin başka 15 Temmuz’lar yaşamaması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirterek, “Bu millet dualı bir millettir, esaret görmemiş bir millettir. Her türlü zulmü gördük. Dökülen şehit kanlarıyla bayrağımızın rengini daha koyu, daha al yaptık ama asla aman demedik. 15 temmuz ile de bir dönemi kapattık çünkü bu millet artık demokrasiye el koymuştur” dedi.

İNSANLIK DIŞI UYGULAMALARIN HESABI SORULACAK

Ekonomi Bakanı, aynı toplantıya katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Hollanda’da yaşadıklarına da değindi. Baba tarafından Denizli’li olduğunu açıklayan Kaya için, “zaten bakanımız için olsa olsa Denizli’nin kızıdır demiştik. Kendisi ile 15 Temmuz’da Meclis’te de beraberdik orada benim yanımda dimdik durmuştu. Hollanda’da da bu tavrını devam ettirdi. Kendisini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakan Zeybekci, Alman Bild dergisinin kendisi için kullandığı skandal ifadeleri de hatırlattı ve, Avrupa’dan Türkiye’ye yönelen tüm insanlık dışı uygulamaların hesabının sorulacağını söyledi.

 

Zeybekci, işadamlarıyla bir araya geldiği toplantıda Türkiye’nin ekonomide geldiği noktayı da anlattı. “hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyen Bakan,Eximbank’ın müteahhitlere yurt dışından aldıkları ihalelerde, yapacakları projelerde kullanacakları malzemeleri Türkiye’den satın almaları halinde sıfır faizli kredi vereceğini hatırlattı.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!