3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

DTO Heyeti, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı'nda

DTO Heyeti, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı'nda
İnşaat sektöründeki işverenlerden oluşan 100 kişilik Denizli Ticaret Odası (DTO) heyeti, İstanbul’daki Yapı Fuarı Turkeybuild’de... DTO heyetinde, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri de yer alıyor. Bu yıl 41.’si gerçekleştirilen inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ile Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri veBalkanlar’ı kapsayan geniş bir bölgedeki en büyük organizasyon. Dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri!

Denizli Heyeti’nin inceleme gezisinde bulunduğu41. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul,Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde dünyanın dört bir tarafından gelen misafirleri ağırlıyor.Denizli Ticaret Odası’nın100 kişilik fuar grubunda, inşaat sektöründeki 40 işverenin yanı sıra Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri de bulunuyor.

DTO’nunen kalabalık meslek gruplarından olan inşaat, yapı, mimar ve mühendislikten gönüllüler ile PAÜ öğrencilerinin iş gezisi, sektörün yeniliklerinin takip edilip ticari faaliyetlere kazandırılması açısından büyük önem taşıyor.

FUARI, 90.000 KİŞİNİN GEZMESİ BEKLENİYOR

Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından 90’ın üzerinde ünlü mimar, endüstri uzmanı ile liderleri aynı çatı altında toplayan organizasyon, Türkiye’nin ilk ihtisas fuarı. 1.000’e yakın firmanın, yeni ve yenilikçi hizmetleri ile ürünlerini, 90.000’i aşkın ziyaretçisiyle buluşturuyor. Fuarda ayrıca, her yıl olduğu gibi bu yıl da T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, 50 ülkeden 150 satın alma yetkilisini katılımcılarla biraraya getirenYurtdışı Alım Heyetleri İkili İş Görüşmeleri var.

BAŞKAN ERDOĞAN: “ÜYELERİMİZİ, YENİLİKLERLE BULUŞTURUYORUZ”

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, emeğin ve ürünün kazanca dönüşmesi için her fırsatı değerlendirdiklerini, fuarların da bu anlamda önemli bir imkân sağladığını söyledi. Son 1 yılda yüzlerce DTO üyesini yurtiçi ve yurtdışındaki fuarlara götürerek, rakipleriyle rekabet edebilir şekilde kendilerini donatabilecekleri bilgi ve fırsatı yakalamalarına yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti. Başkan Erdoğan, “Üyelerimiz arasında, sektöründe öncü kuruluşlar da var. İstiyoruz ki; hangi çapta olursa olsunlar her zaman ve her koşulda diğer ülke ve şehirlerdeki rakipleriyle rekabet edebilecek durumdaki konumlarını korusunlar. Onların bu sayede kaydedeceği aşama, hem sektörlerini hem de yan iş kollarını daha iyi duruma getirecektir. Yeniliği ve değişimi takip edemezseniz, geride kalırsınız! Biz de fırsat buldukça, işte bu handikabı ortadan kaldırmak için iş ve zamanları uygun olanüyelerimizin bu tür organizasyonlara katılmasına öncülük ediyoruz. Öte yandan, yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizin de bu tür aktivitelerde yer alması, onların ufkunu açacak ve daha başarılı kılacaktır.” dedi.

HEYET, DTO BAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Denizli Heyetindeki katılımcılar, tanınan imkân ve gösterilen ilgiden dolayı DTO Başkanı Uğur Erdoğan ile ekibine teşekkür etti. Denizli’den Kordon Mobilya, FatihFerfoje ile Pamukkale Boya ve SirmersanMermer’in stant açtığı41. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da, 70’i aşkın ulusal ve uluslararası konuşmacı, 30’un üzeri farklı oturum düzenledi. İnovasyonun yanı sıra enerji,malzeme, gayrimenkul, teknoloji, tasarım, planlama ve ekonomi konularında yapı sektörüne dair ilham verici 40’ın üzerinde konu, sektörün hem kamu hem de özeldeki karar verici konumundaki isimleriyle ele alındı.

PAÜ ÖĞRENCİLERİ DE DTO SAYESİNDE TEKNİK GEZİYE KATILDI

Teknik geziye, DTO sayesinde PAÜMimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri de katıldı. Farklı kesimlerden meraklı ve ilgililerin yer aldığı 41. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yenilikçi ürün ve çözümler sunan malzeme üreticilerinden teknik seminerler ile canlı sunumların yanında mimar konferanslarıyla daulusal ve uluslararası profesyonelleri katılımcılarla buluşturarak dinleyicilerine farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!