3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli ASKF Taskk Genel Başkanı Ali Düşmez’i Ağırladı

Denizli ASKF Taskk Genel Başkanı Ali Düşmez’i Ağırladı
Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez’i ağırladı. Spor Toto 1. Lig’de mutlu sona ulaşan Denizlispor’un kupasını vermek üzere kente gelen Düşmez, iftar yemeğinde amatör spor taban birliklerinin temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Düşmez, “Denizli’deki bu birlik ve beraberlik çok önemli” dedi.


Denizli ASKF’nın hafta sonunda çok önemli bir konuğu vardı. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Spor Toto  1. Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Denizlispor’un Şampiyonluk Kupası’nı vermek için Denizli’de idi. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Başkan Düşmez onuruna iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Türkiye Futbol Federasyonu İzmir Bölge Müdürü Hamdi Kutval, Denizli  Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun, TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, İl Hakem Kurulu Başkanı Hayati Ünal,Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran,Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Denizli Şube Başkanı Fatih Salmansar, ASKF yönetim kurulu üyeleri, İl Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Çağlar Akçal ve kurul üyeleri ve camianın önde gelen isimleri katıldı.

“ONUR DUYDUK”

TASKK Genel Başkanı ve TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez’i Denizli’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Denizli amatör camiası olarak sayın genel başkanımızı kentimizde görmekten çok mutluyuz. Bize her zaman destekleriyle güç veriyorlar. Denizlispor’un şampiyonluk kupasını kendilerinin verecek olması da bizi daha da mutlu ediyor. Kendisine bize gösterdiği ilgi için teşekkür ederim” dedi. TASKK Genel Başkanı ve TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez ise Denizli amatör camiasının temsilcilerinin kendisine gösterdikleri ilgi için teşekkür ederek, “Denizli tam bir futbol kenti. Denizlispor’un Spor Toto 1. Lig’de şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig’e yükselmesi ve şampiyonluk kupasını vermek beni mutlu ediyor. Yıllardan beri 3. Lig’de verdiği mücadele ile dikkat çeken Kızılcabölüspor da önemli işler yapıyor. Şansızlık olarak finallerde takılıyor. Denizli’deki spor taban birliklerinin bu şekilde birlikte olması da çok önemli. Bu birlik ve beraberlikle her şey başarılır” diye konuştu. Samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde futbol ile ilgili konular masaya yatırıldı. Yemek sonunda TASKK Genel Başkanı ve TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Spor Toto 1. Lig’de 2018-2019 sezonu şampiyonu Denizlispor’un kupa törenine katılarak yeşil-siyahlı camianın şampiyonluk kupasını verdi. Tören sonrası Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu da ziyaret eden Ali Düşmez, Denizli’den memnun ayrıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!