3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli halkının demokrasi destanı 9’uncu gününde

Denizli halkının demokrasi destanı 9’uncu gününde
On binlerce Denizlili TSK içerisinde yapılanan FETÖ yanlılarının, 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasına karşı Delikliçınar Meydanı’nı boş bırakmıyor. Ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan Denizlililer birlik ve beraberlik içinde “Darbeye hayır” demeye devam ediyor.

Denizli halkının demokrasi destanı 9’uncu gününde… On binlerce Denizlili TSK içerisinde yapılanan FETÖ yanlılarının, 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasına karşı Delikliçınar Meydanı’nı boş bırakmıyor. Ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan Denizlililer birlik ve beraberlik içinde “Darbeye hayır” demeye devam ediyor.

Denizli'de on binlerce vatandaş, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yapılanan FETÖ’nün giriştiği darbe kalkışmasına karşı, demokrasi destanı yazmaya devam ediyor. Delikliçınar Meydanı’nda 9 gündür devam eden demokrasi nöbetine; önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve vatandaşlar katıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla milli iradeye sahip çıkan Denizlililer demokrasi nöbetinin 9’uncu gününde de birlik ve beraberlik içinde “Darbeye hayır” dedi.

 

Dr. Ramazanoğlu: “999 gün olsa yine ayaktayız”

Türk milletinin iradesini tüm dünyanın gördüğünü belirten önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, “9 gün değil 99 gün olsa, 999 gün olsa yine ayaktayız. Geçtiğimiz gün Meclis’te OHAL ilan ettik. Bir süre ülkemizde OHAL yasası uygulanacak. Bize saldırdılar, bizi içimizden vurdular. Ama bu bizi yıkamadı. Biz içimizden tekrar doğduk. İçimizdeki hainleri temizlemiş olduk. Biz her rengimizle, her şeklimizle her duruşumuzla yan yana olduk. Biz bütün bir Türkiye hep bir ağızdan ‘biriz, beraberiz’ dedik. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘dur’ deyinceye kadar da demokrasi, bağımsızlık, vatan, millet ve bayrak nöbetine devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Uçar: “Siz olmasaydınız Türkiye, Suriye’ye dönmüştü”

Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Türk milletinin tarihinde, FETÖ’nün darbe kalkışması gibi alçak bir ihanetin görülmediğini belirterek, “Kıymetli kardeşlerim, bu millet tarihte çok büyük sıkıntılar yaşadı. Çok büyük savaşlar, yokluklar gördü. Felaketler yaşadı. Büyük ihanetler de gördü. Ama hepsinin üstesinden geldi. Ancak bu son yaşadığımız ihanet gibisini hiç görmedi. Bu hain saldırıda daha ilk dakikalarda Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanları doldurmasaydınız, ölümü ve şehadeti göze alıp o tankların üzerinde durmasaydınız bugün Türkiye çoktan Suriye’ye dönmüştü. Sizleri tebrik ediyorum. Bu büyük milletin, bu necip milletin bir ferdi, bir evladı olmaktan dolayı gurur duyuyorum” dedi.

 

Başkan Zolan: “Siz Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin torunlarısınız”

 

Milli iradenin gücüne dikkat çeken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise şunları söyledi: “Siz istemediğiniz sürece iradenize, demokrasinize kimse dokunamaz. Bu toprağa yabancı postallar hiçbir zaman ayak basamaz. Vatan hainlerine hiçbir zaman imkan vermediniz. Çünkü siz Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin torunlarısınız. Sizler 15 Temmuz akşamı şehitlerimizin, atalarımızın kemiklerini sızlatmadınız. 15 Temmuz’dan bugüne meydanları doldurdunuz ve dediniz ki; ‘Darbeye karşı dimdik duruyoruz. Milletin adamlarının, demokrasinin yanındayız. Millet iradesine, bayrağımıza, vatanımıza sahip çıkıyoruz.’ Şimdi uyanık olmaya devam edeceğiz. Su uyur düşman uyumaz. Hep bir olacağız, kol kola gireceğiz. Ayrılıklarımızı bir kenara bırakıp; tek vatanda, tek bayrak altında bir araya geleceğiz.” 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!