3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli, Heımtextıl 2018’de Göz Kamaştırıyor

Denizli, Heımtextıl 2018’de Göz Kamaştırıyor
Denizli, Heımtextıl 2018’de Göz Kamaştırıyor

Pazarlama ağıyla dünyanın dört bir tarafını dolaşıp tekstil ürünlerini yabancıların beğenisine sunan Denizlili ihracatçılar, 2018’e özel yeni ürünleriyle bu kez Frankfurt’ta boy gösterdi. Heimtextil 2018 Ev Tekstil Fuarı'nda stant açan 68 Denizli firmasını, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı ve Denizli Platformu Sözcüsü Uğur Erdoğan yalnız bırakmadı. Erdoğan, Almanya'danhemşehrilerine seslendi;“İhracatçılarımızın, Heimtextil 2018 Ev Tekstil Fuarı’nda, göz kamaştıran ürünlerinin yanında hazırlık ve karşılamalarıyla da yakaladıkları başarıdan,Denizli olarak ne kadar övünseniz az kalır! Sizin adınıza da her birini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Denizli’nin ev tekstili ürünleri Heimtextil 2018 Ev Tekstil Fuarı'nda görücüye çıktı. Uluslararası fuardaki ihracatçı firmaların stantlarını Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, DTO Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci ve Denizli Milletvekili Şahin Tin ile birlikte gezen Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, gördükleri ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Fuarın Denizli'nin lokomotif sektörü konumundaki tekstilin yeni ürünlerinin tanıtımı ve pazarlanması açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Erdoğan, “Burada gördük ki, ürünlerin alıcıların beğenisine sunulduğu Heimtextil 2018 Ev Tekstil Fuarı'ndaki stantlarımız da büyük beğeni topladı. Heimtextil’de yerini alan ihracatçı firmalarımızın çalışanlarının, binlerce yıllık bir geçmiş ve tecrübeye dayanan doğal birikimden esinlenerek ortaya çıkardıkları eşsiz ürünleriyle, şehrimizin tekstilin anavatanı olduğunu fuara gelenlerin zihnine nakşetmesinden büyük onur duyduk. İş dünyasının içinde bulunan bir isim olarak Denizli Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin’in de ziyaretlerimizde heyetimize eşlik etmesi, bize ayrı bir mutluluk verdi. Kendisine bizleri Frankfurt'ta da yalnız bırakmadığı için teşekkür ederiz. Görüşmelerimizde ihracatçılarımıza başarılı bir yıl geçirmeleri yönündeki temennilerimizi ilettik; kolaylıklar diledik. Gittiğimiz stantlarda morali yüksek insanlar ve gülen yüzler görünce, organizasyondan biz de keyif duyduk. Denizli'nin vitrini konumundaki ihracatçı firmalarımızın bu yıla özel yeni ürünleri, şehrimizin moda ve tasarım merkezi olma yolunda attığı önemli adımlardan biri!” diye konuştu.

‘DENİZLİ, MODANIN MERKEZİ’ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR

Geçen yıl oda olarak, İŞKUR ve KOSGEB işbirliğiyle iş dünyasına 1300 girişimci kazandırdıklarını anımsatan Başkan Erdoğan, bunun da ötesinde özellikle Denizli’nin ARGE, tasarım ve modanın merkezi olması yolunda büyük bir çaba harcadıklarını vurguladı. Ayrıca, Heimtextil gibi büyük organizasyonlara sağlanan katılımın çokluğu ile etkinliğini,bu tür faaliyetlerinin birer yansıması olarak da gördüklerini belirtti. DTO Başkanı Erdoğan, Anadolu’dan dünyaya yayılan ve göz kamaştıran ev tekstili ürünlerinin, binlerce yıllık birikim ve yenilikçi, modern fikir ve çizgilerin harmanlanmasıyla ortaya çıktığını da dile getirdi.

68 TANE DENİZLİ FİRMASI, HEIMTEXTIL 2018’DE

Denizli’den bu yıl Heimtextil’e 68 ihracatçı firma katıldığını, onların yanında da 500’ün üzerinde üretici bulunduğunu kaydeden Erdoğan, “Hafta boyunca fuardaki hemşehrilerimizi yalnız bırakmadık. Heyet olarak, Denizli’mizi temsil eden firmalarımızın stantlarını geziyor, ihracatçılarımızı dinliyoruz. Yeni ürünleri hakkında da bilgi ediniyoruz. Dünyanın dört bir tarafından gelen ziyaretçilerin Türk firmalarına gösterdiği ilgi, uluslararası fuardaki tekstilci yatırımcılarımızı, Denizlili firmalarımızın temsilcileri ile bizi sevindirdi. Denizli'nin dünyaya açılan birer penceresi niteliğindeki ihracatçı firmalarının en yeni ürünleri ile yer aldığı Heimtextil2018 Ev Tekstil Fuarı’nın bundan önceki organizasyonlardan çok daha iyi ve kazançlı geçmesini diliyorum” dedi.

ERDOĞAN: “GÜZEL BAŞLAYAN 2018, 2017’DEN DE İYİ OLACAK”

Türk ihracatçısının 2017’de hızla artan bir ivme yakaladığını ve bunu bu yıla taşıyacağından en ufak şüphesinin bulunmadığını belirten Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin tanıdığı imkan ve yadsınamaz desteğiyle, ülkenin ekonomi ve ihracatı söz konusu olduğunda sayılan ilk 10 il arasındaki yerini sağlamlaştıran Denizli, 2018’de çok daha güzel işlerin altına imza atacaktır. Sanayicisi, üreticisi ve ticaret erbabı, hükümetin sağladığı ve sürdüreceği destek ve teşvikleri karşılıksız bırakmayacak, başarısına başarı katmaya devam edecektir!”


 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!