3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizli Protokolü Kurban Bayramında vatandaşlarla bayramlaştı

Denizli Protokolü Kurban Bayramında vatandaşlarla bayramlaştı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Milletvekili Şahin Tin , Kurban Bayramı dolayısıyla ilçelerde düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. Vatandaşların sorun, istek ve önerilerini dinleyen Milletvekili Tin ve Başkan Zolan halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Milletvekili Şahin Tin Honaz, Çardak, Bozkurt, Baklan ve Çivril’de düzenlenen bayramlaşma programlarına katılarak vatandaşlarla kucaklaştı. Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen ilçe bayramlaşma programında ilk olarak Honazlılarla buluşan ikili sırasıyla Çardak, Çardak’ın Çaltı Mahallesi, Bozkurt, Baklan ve Çivril’deki vatandaşlarla ve AK Parti ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Gittikleri tüm ilçelerde vatandaşların sorun, istek ve önerilerini dinleyen Tin ve Başkan Zolan’a Bozkurt ilçesinde Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız da katıldı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız, “Ben Bozkurt İncelerliyim. Sayın Vekilimize, Sayın Başkanımıza ilçemize teşrifleri için teşekkür ediyorum. Hepinizin bayramı kutlu olsun” dedi.

Tin: “Düşmanlıkların kimseye faydası yok”

Vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayan Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Kurban Bayramı münasebetiyle Başkanımızla beraber ilçelerimizi dolaşıyoruz. Bu vesileyle beraber oluyoruz. Burada bayramın güzelliklerini, hayrını, bereketini hep birlikte paylaşıyoruz. Bayramlar birlik, beraberlik, mutluluk ve güzelliklerin paylaşıldığı, küskünlerin barıştığı günlerdir. Çünkü dargınlıkların ve düşmanlıkların kimseye faydası yok” diye konuştu. Türkiye’nin aleyhinde çalışan birçok ülke olduğunu kaydeden Tin, “1000 yıldır haçlı zihniyetli yabancı güçler bu ülkeyi parçalamak, yok etmek ve sahip olmak istemektedirler. Hiçbir zaman bunu gerçekleştiremeyecekler. 40 yıldır bu ülkeyi bölmeye çalışıyorlar. Artık son demlerini yaşıyorlar, belalarını buldular. Köklerini kazıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Başkan Zolan: “Paramparça olacaklar"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Sevdiklerinizle beraber birlik ve beraberlik içinde güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Bu Kurban Bayramı’nın ayrı bir özelliği, duygu yoğunluğu var. Sayın vekilimizle beraber ilçe ilçe bayramlaşma turuna çıktık. Kardeşlerimizle buluşalım, bayramlaşalım, kucaklaşalım istedik. İlginizden, güzelliğinizden, coşkunuzdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini ifade eden Başkan Zolan, “Terör örgütleri birer maşadır ve o maşayı tutan eller var. Maşalar paramparça edildi. Bu maşaları tutan kollar, vücutlar da paramparça olacak” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!