Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor Giresunspor Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Denizlispor Giresunspor Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
Spor Toto 1. Lig’in 30. Haftasında 2.sıradaki Abalı Denizlispor, 15.sırada bulunan Giresunspor’a konuk olacak. 20 Nisan’da Giresun’da oynanacak olan maça her iki ekip de 3 puan için çıkacak. Peki, ligde zirveyi ve düşme hattını yakından ilgilendiren maç saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın hakemi kim? İki takımdan son dakika gelişmeleri. İşte detaylar...

Spor Toto 1. Lig'de Abalı Denizlispor 30. Hafta maçında deplasmanda 15. Sırada bulunan Giresunspor’a konuk olacak. Giresun Atatürk Stadında oynanacak olan maç 20 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacak. Maç beIN Sports Max 2 kanalından naklen yayınlanacak.

DENİZLİSPOR DA 2 EKSİK

Denizlispor'un Giresunspor maçındaki geniş kadrosu belli oldu. Yeşil siyahlılarda Adana maçının ardından kırmızı kart görerek 2 maç ceza alan Ziya Alkurt, cezası nedeniyle bu maçta yer alamayacak. Öte yandan sakatlanarak sezonu kapatan Tahacan da Giresun’da yok. Horoz’un Giresun maçının geniş kadrosunda şu isimler alıyor: Adam Stachowiak, Asil Kaan Güler, Oğuz Yılmaz, Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakcı, Gökhan Süzen, Keremcan Akyüz, Furkan Şeker, Kibong Mbamba, Deniz Vural, Burak Altıparmak, Recep Niyaz, Ismail Aissati, Burak Çalık, Mehmet Akyüz, Muhammed Himmet Ertürk, Lanre Kehinde, Seddar Karaman.

DÜDÜK AYDINUS’TA

Giresun Atatürk Stadında saat 14’te başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Fırat Aydınus yönetecek. 3 Mart’ta Süper Lig’de oynanan Yeni Malatya-Başakşehir maçında yardımcı hakemi ile tartışan ve küfür ettiği belirlenen Aydınus, PFDK tarafından 30 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılmıştı. Pazartesi günü cezası biten Aydınus, 1 aylık sürenin ardından Giresunspor-Denizlispor maçına görev yapacak. Aydınus’un yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Mehmet Yıldırım yapacak. 19. MAÇ Cumartesi günü oynanacak olan maç iki takımı 19.kez karşı karşıya getirecek. Geride kalan 18 maçta Denizlispor’un galibiyetlerde 8’e 5’lik üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasındaki 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçta 2 kez geriye düştüğü maçta Denizlispor rakibini 3-2 mağlup etmişti.

DENİZLİSPOR LİDERLİĞİ KAYBETTİ

İki takım arasındaki zorlu maç öncesi Denizlispor, 29. Haftada liderliği Gençlerbirliği’ne kaptırdı. Horoz, sahasında Boluspor ile golsüz berabere kalarak liderin 2 puan gerisine düştü.

GİRESUN 2. YARIDA 1 KEZ KAZANDI

Geçen hata Kardemir Karabükspor’a gol atamayarak lig tarihine geçen Giresunspor ise zor günler geçiriyor. Karadeniz ekibi bu sezon takımın başına gelen 4.isim olan Kemal Yalçın ile de yollarını ayırmak zorunda kaldı. İkinci yarıda şimdiye kadar 12 maça çıkan yeşil beyazlılar bu maçlarda sadece Boluspor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Karadeniz ekibi, geri kalan 11 maçta ise 7 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti. 29 puanla 15.sırada bulunan Giresunspor, Denizlispor maçıyla yeniden çıkış yakalamak istiyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!