Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor-Ümraniyespor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Denizlispor-Ümraniyespor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?
Spor Toto 1. Lig’in 25. Haftasında Denizlispor ile 4.sırada bulunan Ümraniyespor’u konuk edecek. Denizli'de oynanacak olan maça her iki ekip de 3 puan için çıkacak. Peki, ligde zirveyi belirleyecek olan maç saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın hakemi kim? İki takımdan son dakika gelişmeleri. İşte detaylar...

Spor Toto 1. Lig'de lider Abalı Denizlispor, 25. Hafta maçında 11 Mart Pazartesi günü Ümraniyespor’u konuk edecek. Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumunda oynanacak olan maçı Çanakkale bölgesi hakemi Ali Şansalan yönetecek. Saat 19’da başlayacak maç beIN Sports Max 1 kanalından naklen yayınlanacak.

DENİZLİSPOR LİDERLİĞİ GERİ ALDI

Lider Denizlispor, Ümraniyespor maçı öncesi Tetiş Yapı Elazığspor deplasmanında elde ettiği 3 puanla zirveyi yeniden geri aldı. 24. Hafta maçında Osmanlıspor karşısında hem 14 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Horoz, hem de zirveyi rakibine kaptırmıştı. Denizlispor’un 14 maçlık yenilmezlik serisi 8. Haftada İstanbul’da oynanan ve 3-0 kaybettiği Ümraniyespor maçı sonrası başlamıştı.

ÜMRANİYE ZİRVENİN 2 MAÇ GERİSİNDE

Türkiye Kupasında önce Fenerbahçe’yi ardından da Trabzonspor’u mağlup ederek yarı finale yükselen Ümraniyespor’un 1. Lig’deki performansı ise dikkat çekiyor. Son yıllarda sürekli olarak play-off potasının yakınlarında olmayı başaran İstanbul ekibi, 24 haftası geride kalan ligde 44 puanla Hatayspor 3 puan önünde, 3.sıradaki Osmanlıspor’un 3 puan gerisinde bulunuyor. Ürmaniyespor’un Denizlispor ile arasındaki puan farkı ise 6. İstanbul ekibi, son maçında Karabükspor’u 3-0 mağlup ederek moral buldu. 

DENİZLİSPOR’DA CEZALI YOK!

Ligde zirveyi yakından ilgilendiren maç önce Denizlispor’da eksik oyuncu bulunmuyor. Cezalı oyuncunun bulunmadığı takımda antrenmanda sakatlanan Mehmet Akyüz’ün korkulacak bir durumun olmadığı ve Ümraniye maçında forma giyebileceği öğrenildi.

2 İSİM SINIRDA

Denizlispor'da Ümraniye maçı öncesi 2 isim kart sınırında bulunuyor. Yeşil siyahlılarda Alperen Babacan ve Mehmet Akyüz kart görmeleri halinde 26. Haftadaki Afjet Afyonspor deplasmanında forma giyemeyecek.

ÜMRANİYESPOR’DA TEK EKSİK

Zorlu randevu öncesinde konuk Ümraniyespor’da ise Karabük maçında sarı kart gören sol kanat oyuncusu Emircan Altıntaş, cezalı duruma düştü. 22 maçta forma giyen 23 yaşındaki oyuncu bu sezon çıktığı 22 maçta6 gol 2 asistlik performans sergiledi.

7. MAÇ

Denizlispor ile Ümraniyespor, Pazartesi oynanacak olan maçla birlikte 7.kez karşı karşıya gelecek. İstanbul ekibinin 1. Lig’e çıktığı 2016-2017 sezonunda başlayan rekabette geride kalan 6 maçta Denizlispor sadece 1 kez kazandı. Rakibi karşısında tek galibiyetini geçen sezonun ikinci yarısında kendi sahasında 2-0’lık galibiyetle alan Horoz, geri kalan 5 maçta ise 3 yenilgi 2 de beraberlik elde etti. Denizli’deki maçlarda ise ev sahibi ve konuk ekip 1’er maç kazanırken, 1 maç da beraberlikle sonuçlandı.

TÜM BİLETLER TÜKENDİ

Salı günü satışa çıkarılan 14 bin biletin yaklaşık 10 bini satıldı. Maç saatine kadar kalan 4 bin biletin de satılması bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!