Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor’da Bombalar Patlıyor

Denizlispor’da Bombalar Patlıyor
Denizlispor yeni sezon transfer öncesi transfer bombardımanına hazırlanıyor. Yeşil siyahlılar iç transferde Aissati’nin yanı sıra Sacko, Kahraba, Aytaç Kara ve Yeni Malatyaspor'un anlaşamadığımız LukeBratthan ile bugün sözleşme imzalayacak.

Horoz Gazetesinden Gökhan Karaıslı’nın haberine göre yeşil siyahlılar, Rodallega, Sapunaru, TiagoLopes, Tolgahan Acar, Mustafa Yumlu ve Sedat Şahintürk’ün ardından bugün 5 isme sözleşme imzalayacak. Başkan Ali Çetin'in sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla taraftarı heyecanlandıran olayda Horoz, bir günde 5 transferi birden bitirecek. Taraftarın merakla beklediği isimlerin bugün Denizli'de olması bekleniyor. Yeşil siyahlılar iç transferde Aissati ile İngiltere’den Sacko, Bursaspor ile yollarını ayıran Aytaç Kara, Mısırlı oyuncu Kahraba ve Avustralya'nın Melbourne takımında forma giyen LukeBrattan'a imza attıracak.

AİSSATİ’DE MUTLU SON

Horoz'da en çok merak konusu olan isim olan İsmail Aissati de devreye Teknik Direktör Yücel İldiz girdi. 50 bin avroluk fark yüzünden anlaşmazlığı sürdüğü iki taraf arasında sonunda anlaşma sağlandı. İldiz'in ısrarla istediği 30 yaşındaki 10 numara bugün imzayı atarak kampma katılacak. Faslı oyuncu 1,5 sezonda yeşil siyahlı formayla çok başarılı bir performans göstermişti.

SACKO'DA ENGELLER AŞILDI

İldiz'in istediği isimler arasında yer alan Hadi Sacko'da ise bonservis sorunu çözüldü. Bonservisi İngiliz ekibi Leeds'te bulunan 25 yaşındaki sağ kanat oyuncu ile anlaşan Horoz, İngiliz ekibi ile de bonservis konusunda anlaştı. Geçen sezonun ikinci yarısını Ankaragücü'nde geçiren Sacko, burada 15 maçta 3 gol 1 asistlik performans sergiledi.

MISIRLI YILDIZ ADAYI DA İMZAYA GELİYOR

Denizlispor'un bugün imza artıracağı isimler arasında en dikkat çeken isim ise Mısır ekibi Zamalek ile sözleşmesi sonra eren Kahraba oldu. 25 yaşındaki oyuncu, bir dönem İsviçre'nin Grasshoppers takımında da forma giydi. Oyun tarzı ile Salah'a benzetilen Mısırlı oyuncu, Cumartesi günü uçakta seyahat ederkenki fotoğrafını paylaşmıştı. Sol iç ve hücum bölgesinde oynayabilen Kahraba, 27 maçta 11 gol 11 asistlik performans sergiledi. Kahrabw, imzayı atmasının ardından Ahmet Hassan ve El Saka'nın ardından 19 yıl sonra yeşil siyahlı formayı giyen üçüncü Mısırlı oyuncu olacak.

AYTAÇ KARA DA HOROZ'DA

Yeşil siyahlılar uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Aytaç Kara transferinden de mutlu sonra ayrıldı. Bursaspor ile yollarını ayırdıktan sonra ismi Konyaspor ve Başakşehir ile anılan 26 yaşında merkez orta saha, oyunu Horoz'dan yana kullandı. Kara, Süper Ligde çıktığı 131 maçta 14 gol 7 asistlik performans sergiledi.

5. İSİM BRATTAN İDDİASI

Kulüp tarafından ismi sur gibi saklanan beşinci transferin ise Yeni Malatyaspor tarafından Türkiye'ye getirilen ancak anlaşma sağlanmaya LıkeBrattan olduğu iddia edildi. 15-16 sezonunda Manchester City’e transfer olan 3 sezon İngiliz ekibi tarafından Avustralya A Ligi takımlarından Melbourne takımına kiralanan 29 yaşındaki ön libero Malatya ile anlaşılamayınca devreye yeşil siyahlılar girdi. 3 sezon Avustralya'da forma giyen Ön libero, geçen sezon ligde 26 maçta 4 gol, 4 asist yaparak 8 gole direkt etki etmişti. Brattan'ın sözleşmesi 1 Temmuz itibariyle sonra erdi. Kaynak: Horoz Gazetesi

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!