3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Divarcı’ya Bağbaşı ve Aktepe’de Sevgi Seli

Divarcı’ya Bağbaşı ve Aktepe’de Sevgi Seli
Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’a Aktepe ve Bağbaşı’nda sevgi seli.

31 Mart seçimlerinde sona gelinirken Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’ın Aktepe ve Bağbaşı mahallelerinde gerçekleştirdikleri ortak mitingler yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yüzlerce kişinin katıldığı mitinglerde projelerini anlatan adaylara vatandaşlar tam destek verdi. Üreten Denizli Modeli sloganı ile projelerini açıklayan Ümit Bahtiyar, Aktepe ve Bağbaşı’nın sorunlarını çok iyi bildiklerini ve oluşturulan Millet İttifakı ile kazananın Denizlililer olacağını söyledi.

“BU AŞI TUTMUŞTUR”

Her iki mahallede de birlik beraberlik vurgusu yapan Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleri olarak bir araya geldik ve millet ittifakını oluşturduk. Bu güzel kalabalığa bakınca ittifak aşısının tuttuğunu görüyorum.  Yüzü gülen bir Denizli, yüzü gülen bir Pamukkale, insanları mutlu olduğu bir kent için millet ittifakının yürekli insanları 31 Mart’ta gereken tercihini yapacaktır. Herkes sandığa giderken önce çocukları ve doğmamış torunlarını düşünüp, elini vicdanına götürsün.” Dedi.

DİVARCI: HİZMET İÇİN ÇIKTIK YOLA

Millet ittifakının cesur insanları sözleri ile konuşmasına devam eden Divarcı, “Bu iş parti meselesi değildir. İster Mhp’li, ister Chp’li, isterseniz Ak Partili olun. Ben hepinizin oyuna talibim. Bu iş hizmet meselesidir. Asfalt belediyeciliği 20 yıl öncede kalmıştır. Yeni belediyecilik; yeni doğan bir çocuğun giyimidir, kreşidir, etüt merkezidir. Evdeki kadınımızın sıcacık aşıdır. Okulunu bitiren gencimizin işidir. Bu iş beka meselesi de değildir. Muhtar seçeceksiniz yada meclis üyesi ve belediye başkanı seçeceksiniz. Bunun beka ile ne alakası var? Ben Pamukkale ilçemizde yaşayan tüm çocuklarımıza kreş sözü veriyorum, sanat merkezi, spor salonu yada yüzme havuzları diyorum. Bunun beka ile ne alakası var?” dedi.

“HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ”

Pamukkale Belediye Başkanı olarak 1 Nisan’ın ardından çok kısa sürede hayata geçirilecek projeler olduğunu kaydeden Divarcı, “Savurganlığa bir son vereceğiz. Pamukkale’de yaşayan vatandaşlarımızın vergileri ile oluşan bütçeyi tüm mahallelerimize eşit hizmet götürerek dağıtacağız. Kreş, Halk Ekmek, Halk Süt, Halk Et, Kadın Emek Atölyeleri, Köylü Üretici Pazarları projelerimizi kısa sürede hayata geçireceğimiz projelerdir. İhtiyacı olanlara ücretsiz doğalgaz sobası dağıtacağız. Bu sayede şehrimizin bazı mahallelerinde yoğun olarak hissedilen hava kirliliğini engelleyeceğiz.  İlk yılın ardından Denizlililere, ‘Böylede belediyecilik olabiliyor mu’ dedirteceğiz. Benim tek derdim tüm Pamukkaleli vatandaşımızın yüzünü güldürmektir. Bu yüzden insanın hayatına, yaşamına ve geleceğine dokunan bir belediye örneği göreceksiniz.” Dedi.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!