Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

EKONOMİK KRİZ GÜNDEMDEN NASIL DÜŞTÜ?

EKONOMİK KRİZ GÜNDEMDEN NASIL DÜŞTÜ?
Fatih Gündüz'ün yeni köşe yazısı... Ekonomik kriz gündemden nasıl düştü?

Hatırlarsınız iki üç hafta önce görsel ve yazılı basının ilk haberleriydi domatesin, soğanın, ıspanağın, marulun fiyatları...

Vatandaş Pazar’larda manavlarda marketlerde isyanları oynuyordu.

Peki ne oldu ?

Önce tanzim satışlarla fiyat artışlarının önüne geçilmeye çalışıldı kısmen başarılı da oldu diyebiliriz ancak her mahalleye Pazar büyüklüğünde tanzim satış noktası kurmak gerekir ki sürekliliği olsun ya da gezici tanzim satış araçları da çıkabilir bilmiyorum lakin fiyatların inmesine katkı sağladı diyebiliriz

Ama ateşi söndürdüğünü söyleyemem yine pazarda 12 liradan marul satılıyor, Yine pazarda 5 liradan soğan satılıyor, peki hal böyle iken ekonomik kriz neden birden gündemden düştü dersiniz ?

Sayın cumhurbaşkanımızın siyasi tecrübesine bir bakmak gerekiyor. Seçmeni iyi tanıyor, nabzını kontrol ediyor ve ülkenin gündemini belirliyor.

Millet ittifakını terör örgütleri ile bir hareket ettiğini her mitinginde bastıra, bastıra söyleyerek ekonomik krizle uğraşan gündemi bir anda ortadan kaldırarak dikkati istediği tarafa çekmeyi başarmıştır.

Benim bu konudaki görüşüm şu ki ; Demokrasi tarafındayım kim ki terör örgütü ile işbirliği içindedir ispatı vardır en ağır cezayı almalı siyasi parti ise de tarihten silinmelidir. Bunları yapmak için ispat delil yoksa da bu suçlama demokratik anlamda seçmene haksızlık olur görüşündeyim.

Seçmen bu seçimde çok sessiz, seçim varmışta, her şeyin farkındaymış ta sanki görmezden geliyormuş gibi bir hava var ve Müslüm babanın da dediği gibi “ Yakarsa dünyayı garipler yakar “

Konumuza dönelim gündem değişti ve tuttu kriz artık ikinci, üçüncü haber olarak karşımıza çıkıyor bu gündem 5 hafta daha seçimlere kadar gider mi ?

Bunu bilmiyorum eğer gitmezse yeni gündemi belirleyecek olan da sayın Cumhurbaşkanımız’dır.

Her zaman söylüyorum siyasette yenilenmek gerekmektedir. Senden daha iyi olacak olduğuna inandığına yerini bırakmak başarının anahtarlarındandır.

Yoksa ne mi olur ?

Kaybedersin hep kaybedersin

Diğeri hep kazanır...

Son olarak ta eklemek istiyorum seçmeni o kadar basite almayın kim ve kimlerin terörist olduğunu ayırt edemeyecek kadar aklı kayıp değildir. Pazardaki yangın hala sönmedi ve sessizlik sandığın en büyük korkusudur...

SAYGILARIMLA...

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!