Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Efsane Başkan İpek’in Cenaze Programı Belli Oldu

Efsane Başkan İpek’in Cenaze Programı Belli Oldu
Denizlispor'un eski başkanlarından siyasetçi ve iş adamı Ali İpek’in cenaze programı belli oldu.

Denizlispor'da uzun yıllar görev yapan ve 1982-1983 sezonundan beri devam eden futbolcu yöneticiliği geçmişine sahip olan Ali İpek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Başkan kanser tedavisi gördüğü ve 1 yıldır süren tedavinin ardından hayatını kaybeden Ali İpek'in cenaze programı belli oldu. Dün gece vefat eden Denizlispor Kulübünün Eski Başkanlarından Ali İpek için yarın saat 14.30'da Kulübün Haluk Ulusoy tesislerinde tören düzenlenecek. Spor camiasından birçok ismin katılacağı törende İpek’e veda edecek.  İpek'in hayatını kaybetmesinin ardından Denizlispor sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Kulübümüzün eski başkanlarından Ali İpek'in vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Denizlispor'umuza büyük emekleri geçen Ali İpek'i rahmetle anıyor, camiamıza başsağlığı, ailesi ve sevenlerine sabır diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Tesislerde yapılan programın ardından İpek’in cenazesi evine getirilecek. Burada helallik alındıktan sonra İpek’in cenazesi ikindi vaktinde PAÜ Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde kılınacak namazın ardından Asri Mezarlık’ta defnedilecek.

ALİ İPEK KİMDİR?

Denizli doğumlu olan İpek, ilk-orta-lise tahsilini Denizli'de tamamladıktan sonra, Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 1980 yılında oluklu mukavva ve kutu sektörüne adım atan İpek, genç yaşlarından itibaren spora olan düşkünlüğü nedeniyle önce futbolcu sonra da idareci ve başkanlık kademelerinde çeşitli görevler aldı. 1988-1990 yılları arasında Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı olarak, Denizli'de amatör sporlara hizmet verdi. Denizlispor'da birçok kez yöneticilik görevi alan İpek, 1990-92 yıllarında başkanlık yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda da A Milli Takımın Dünya 3"üncüsü olduğu dönemi de kapsayan, 1997- 2004 tarihleri arasında yönetim kurulu üyesi olarak görev alan Ali İpek, yine aynı dönemde Türk ve Denizli futbolunun gelişmesi adına önemli katkılar sağladı. 2005-2010 yılları arasında yeniden Denizlispor için kolları sıvayarak, Denizlispor'un başarısı için başkanlık koltuğuna oturan İpek, yine Denizlispor'un markalaşması ve tesisleşerek kurumsal bir yapıya kavuşması adına ciddi katkılarda bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!